A babona szerint holnap nem lehet szárnyast enni, vagy már ma sem?
Figyelt kérdés
Narancsos kacsát szeretnék csinálni, ma még ehetünk? :D2011. dec. 31. 09:04
1/10 anonim válasza:
miattam papagájt is ehettek..:D
2/10 anonim válasza:
Babonás vagy?
Ha igen, akkor elég szar napod lesz ma, hiszen egy rakás babona vonatkozik erre a napra!
Ha nem, akkor azt eszel és csinálsz, ami jól esik!
3/10 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy csak holnap nem lehet halat meg szárnyast enni. Én mindenesetre most reggeliztem csirkés kukoricás salátát.
4/10 anonim válasza:
Na most elolvastam a linket, az is azt írja, hogy újév napján, vagyis holnap nem lehet.
5/10 anonim válasza:
Halat lehet, mert akkor lesz pénz:D NEm?
6/10 anonim válasza:
Az is lehet, hogy a hallal elúszik a szerencséd?:D
7/10 anonim válasza:
Anyám szerint nem lehet kiteregetett ruha, mert akasztott ember lesz a családban. Ha igaz lenne ez a babona, akkor már kipusztult volna a családom.
8/10 anonim válasza:
A hallal elúszik a szerencséd. Malacot lehet enni, mert az előretúrja a szerencsét, vagy valami ilyesmi:)
9/10 anonim válasza:
Hát a mi malacunk az akkor olyat fog túrni, hogy csak na :D:D
Ma volt disznóvágás...Úgy vártam már a mai napot, mint a malacka a nagykést :D
10/10 anonim válasza:
De ma sem lehet mar teregetni?vagy csak holnap????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!