Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Rossz, ha a hatodik évben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz, ha a hatodik évben esküdünk? (. babona. )

Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 12:15
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
...babona...
2009. aug. 19. 12:16
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem.... a hetedik évre szokták mondani hogyha átvészelitek akkor már együtt is maradtok...

Én másfélév után mentem férjhez de már eltelet a hetedik is.

2009. aug. 19. 12:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Ezzel az erővel nem csinálnák semmit az életben...a babona hülyeség. Teljesen ellentétben áll a vallásos gondolkodással..szóval döntsd el, hogy melyikben hiszel, mert a kettő együtt nem megy.
2009. aug. 19. 12:21
 4/11 anonim ***** válasza:

Tényleg a hetedik évre mondják, hogy az a legválságosabb.

Utolsó válaszoló, most hogy jön ide a vallás, ezt nem értem?

2009. aug. 19. 12:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy a hatodikban házasodunk és utána jön a hetedik.. :)
2009. aug. 19. 12:41
 6/11 anonim ***** válasza:

Hátha annyira babonás vagy akkor mit számít még 1 év?Akkor házasodjatok a 7 évben,és még mindig lesz újabb 7 éved,hogy tökéletesen boldoggá tedd a férjedet..De tényleg butaság!

Szerinted ez hogy megy?Összeházasodtok,boldogan éltek,és amikor jön a 7-dik évforduló akkor te vagy a férjed "vérszemet" kap a babonától,és összepakol,elhagyja a családot??Ha egy jól házasság működik akkor minden 7 év is csodás lesz..Ha meg később nem jön be akkor sem a babona miatt nem lett jó..

2009. aug. 19. 13:03
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszek a babonákban, csak a véleményetekre voltam/vagyok kíváncsi. :)
2009. aug. 19. 13:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi a megismerkedésünk 7. évében házasodtunk össze.azóta eltelt még 3 év és úton van a pirinyó kis törpénk.
2009. aug. 19. 16:07
 9/11 anonim válasza:
Mi is a férjemmel a hatodik évbe házasodtunk össze.A templomba menet lecsúszott a legényfogóm, és a templom ajtajába elejtettem a szütyőm és benne eltört a tükröm.Mindezek után is Hál Istennek boldogan élünk.Ne izgulj szép lesz minden.Sok Boldogságot!!!!
2009. aug. 23. 07:16
 10/11 anonim válasza:
Mi pont a hetedik év kezdetén házasodtunk össze. Szept 1-én lettünk egy pár, és rá hetedik évre szept 1-én összeházasodtunk. igaz még csak 2 éves házasok leszünk, de ugyanúgy szeretjük egymást mit 9 évvel ezelőtt. Nekünk bejött a 7. év :).
2009. aug. 23. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!