Hogy vegyem rá anyukámat, hogy elengedjen?
Figyelt kérdés
Szóval, 14 éves lány vagyok. Nyáron szeretnénk pár barátommal elmenni egy fesztiválra. Nem egész hétre, csak 1-2 napra, és lenne hol aludni. Sajnos elég messze van... Megbízható ember vagyok, és azok is, akikkel mennék. Idősebbek nálam. Anyukámnak igazából a korommal és a távolsággal van baja. Hogy bizonyíthatnám be neki, hogy nem lesz baj, és hogy bízhat bennem? Nagyon szeretnék elmenni. Mostanában nagyon sokat tanulok, és ígértem segítséget otthon (amit be is tartok), de így sem adott túl sok esélyt, hogy mehetek. Amúgy nem nagyon szoktam eljárni, leginkább ithonülős fajta vagyok. Szerintetek?2009. máj. 21. 16:04
11/12 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Én 20 lány éves vagyok, tehát csak egy picivel vagyok idősebb nálad.
Fontos neked idén elmenni? Jövőre is lesz fesztivál. Megértelek, és anyukádat is. Engem is zavart (sőt, őrületbe kergetett) ha anyuék nem engedtek el, de itt nem a te megbízhatóságod a kérdés, hanem a környezeté, ahová mennél. Egy halom részeg ember venne körül, akik emiatt eléggé beszámíthatatlanok, esetleg erőszakosak. Anyukád másoktól félt, nem attól, hogy "nem tudsz vigyázni magadra". Azért mutasd be anyukádnak a barátaid, viselkedj jól és hátha olvad a jég. Ha nem, hidd el, az sem baj. Nem ez lesz az utolsó fesztivál, akármennyire is hihetetlen. :)
12/12 anonim válasza:
no eljutottál tavaly arra a fesztiválra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!