Hogyan szerezzem vissza?
Az elmúlt fél évben sokszor összekaptunk a barátnőmmel (pedig megkértem a kezét és össze is házasodtunk volna). 4 hónapja elvesztettem a legjobb barátomat és magam alatt voltam. Egy héten többször is mentem kocsmába és leittam magam (tudom hogy az nem segít) ebből elege lett a barátnőmnek de megbeszéltük és nem mentem. Meghívtak minket egy buliba ahol ittunk egy kicsit a haverokkal és volt ott valaki aki már kinézetre is idegesített, odament a barátnőmhöz és elkezdte őt piszkálni, én odaszóltam de nem ment arrébb és neki mentem. Másnap azt mondta hogy ameddig nem szedem magam össze addig visszamegy a szüleihez. Ez pont nem hiányzott de azt mondta hogy addig látni se akar. Úgy voltam hogy mindent elkúrok felesleges bármit is csinálnom mert sose lesz jobb. A főnököm kirugott mert megunta a viselkedésemet és amikor figyelmeztetett nem is mentem inkább dolgozni. Mostmár látni se akar, azt mondta hogy vége pedig nem akarta így. Én megint meg akarom kérni a kezét és összeházasodunk és minden jó lenne. Mások szerint felejtsem el (nem rosszindulatból). Nekem kell és szeretem is. Bármit megtennék érte csak jöjjön vissza. Mit csináljak vagy mit mondjak neki?
25F
Mielőtt akár csak egy lépést is tennél a visszaszerzése érdekében, próbálj meg egy kicsit tárgyilagosan gondolkodni a választottadról. Tudom, hogy nehéz, mert most abba kapaszkodsz, hogy ha melletted lenne, akkor minden rendben lenne.
Téged egy sokkszerű veszteség ért a barátod halálával. Igaz, hogy ennek a "feldolgozására" a kocsmázás inkább ürügy, mint valódi vigasz, vagy megoldás. De ettől függetlenül a barátnőd otthagyott téged akkor, amikor épp egy nehéz időszaka volt az életednek.
Őszintén kívánom, hogy gondtalan legyen az életed, de azért gondolj bele: miféle társ az aki így reagál egy ilyen helyzetre? Kettőtöknek soha nem lesznek majd komoly problémái? Nem lesznek - neadjisten - újabb gyászok, esetleg anyagi problémák, munkahelyi gondok? Ha te egy kicsit padlóra kerülsz majd, ő összepakol és hazamegy duzzogni?
A tényekhez viszont hozzátartozik az is, hogy sokan vannak, akik viszolyognak az olyan emberektől, akik italba fojtják a bánatukat. Lehet, hogy a barátnődet ez ábrándította ki, még akkor is ha nálad ez nem rendszeres. Szerintem ne könyörögj, ne erőlködj. Kérj tőle egy találkozási lehetőséget, és mondd el amit nekünk leírtál. Aztán hagyd, hogy átgondolja a dolgot, de ne erőltesd, hogy döntsön azonnal, vagy tól-ig határidőre. Ha komolyan gondolt veled bármit, akkor talán sikerül újra kezdenetek.
Ja, és mindenek előtt szerezz magadnak újra munkahelyet. Ez nem csak neked fontos. Neki is bizonyíték arra, hogy nem egy iszákos lúzerhez ment hozzá majdnem, de szerencsére időben észbekapott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!