Ki hova megy Szilveszterezni? És ha otthon maradtok, mi az oka?
Hűű, gratulálok :)
Mi még meglátjuk. Van egy 6 hónapos kutyusunk (panelban lakunk), nem tudjuk, hogy hogy reagál a petárdázásokra. Ha nem lesz betojva tőle, akkor pár órára átnézünk a férjemmel és egy másik párral (legjobb barátaink) pár órára egy házibuliba. Ha félni fog a petárdától a kutyus, akkor maradunk otthon vele végig és 4-esben iszogatunk.
Otthon, barátommal leszek. Buliztam eleget az évben, most kicsit lazítani szeretnék. :)
16/l
Gratulálok :) és egyszerre kettő :) egyik kollégámnak is októberben születtek az ikrei, szintén két kislány :D Hát akkor B.U.É.K :)
Egyébként mi vagy otthon leszünk, vagy a városban sétálunk 2-3 órát, közben beugrunk a párom haverjának a kocsmájába :)
Én otthon maradok az 5 hetes kislányommal.
Gratulálok az ikrekhez :)
Én barátokkal szilveszterezek,házibuliban szeirntem. Nem hiszem,hogy őrült tombolás lesz de iszogatás-kajálás lesz rendesen :)
Sok boldogságot nektek:)
Itthon leszunk. Tulajdonképpen az az oka, hogy a férjem ejszaka dolgozik, de pénteken és szombaton egész nap munkában lesz. A másik ok, hogy nincs hova menni (faluban élunk).
Konnyu szulést kívánok!
Udv. 1 éves kislány anyukája
Gratulálok. Jó sokáig kitartottál ikrekkel.
Mi is itthon leszünk, 2,5 éves a kicsi fiúnk. Nincs kire hagyni, meg sokat dolgoztunk ebben a hónapban, szerintem aludni fogunk.
Amúgy én 13 éve szültem ikreket, január 3-án.
Gratulálok én is a babákhoz:)
Mi a pároméknál leszünk barátokkal:)
21-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!