Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A bátyám hozzánk költözött, a...

A bátyám hozzánk költözött, a férjem ki vana kadva, ebben a helyzetben a férjeteket, vagy a tesótokat választanátok?

Figyelt kérdés

A bátyámat kirakták az albérletéből, mert elvesztette a munkáját és nem tudta fizetni, a szüleinkkel nincs jóban, ezért nem tudott hova menni, egyértelmű volt, hogy befogadtam. A férjem egész nap dúl-fúl, hogy elege van a bátyámból, egy semmirekellő, rakjam ki. 1 hónapja él itt, nem talál munkát. Én ebben a helyzetben a tesóm mellé álltam, mert a képemről lesülne a bőr, ha a saját testvéremet egy ilyen helyzetben nem segíteném és hagynám, hogy normális otthon nélkül tengődjön akár hónapokig. A férjem azt mondta a legutóbbi veszekedésnél (ami csak részéről volt az), hogy válasszak, vagy ő költözik el, vagy a bátyám. Ilyet hogy kérhet? Egyébként besegít, elhozza a gyereket az oviból, segít főzni, ha kérem, hogy csináljon valamit, megcsinálja. Közben állásinterjúkra jár. Nem tudom, hogy mit tegyek, nem tehetem ki csak úgy az utcára és nem is tennék ilyet, szüksége van rám most.

26/N

2011. dec. 28. 21:13
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
22%

Kérdező, ne állíts semmit elhamarkodottan!

Ha arról lenne szó, hogy x nap/hét amig ott van, akkor biztos nem lenne a férjednek sem kifogása.

De így? Hogy ki tudja meddig? Ki tudja hány hónap mire munkát talál, és utána még 1 hónap mire megkapja a fizetését. (Ha hóközben veszik fel, akkor még másfél is lehet.)

Itt nem az anyagiakról van szó, de a férjed mégsem érezheti otthonosan magát, mégsem engedheti el magát, mert vendég van.

Én voltam ebben a helyzetben a férjem öccsével. 2 hónap volt, de már idegesített, hogy sosem vagyunk egyedül!

2011. dec. 29. 14:11
 32/36 anonim ***** válasza:

Legalább megbeszélted a férjeddel, hogy tesódat odaköltözteted magatokhoz vagy egyedül döntötted el?

Nyilván ő is beleegyezett volna, de ha te egyedül döntötted el akkor jogosan duzzog.

2011. dec. 29. 16:50
 33/36 anonim ***** válasza:
95%

Nahát, a férjednek tesója van? Pedig elvileg az egykék önzőek...

Tennék a férjedre magasról. Ha nem tenne semmit a bátyád semmilyen célból (állás, segítség bármiben) még megérteném, de így? 1 hónap alatt nem könnyű munkát találni! Gyerekes a férjed, kíváncsi lennék ő mit szólna hozzá, ha ilyen helyzetben lenne és valaki cs*eszegetné!

2011. dec. 29. 19:09
 34/36 anonim ***** válasza:

Kedves 33, okosan osztogasd ezt a tanácsot, hogy tegyen a férjére, mert ha a férje megunja, és otthagyja a Kérdezőt a gyerekekkel, akkor majd tényleg lesz baj.

A báty menjen az anyjához. Ott az anyja révén teljesen otthon van. A Kérdezőnél csak félig.

És teljesen mindegy, hogy a férjnek igaza van-e vagy önző-e, stb, egy ilyen volumenű döntéshez mindkét fél beleegyezése kell. Ennyi.

2011. dec. 29. 19:44
 35/36 anonim ***** válasza:
39%

A Kérdezőnél csak félig.

A kérdezőnél sincs otthon félig sem, csak vendégeskedik.

Van neki anyukája az ő nyakán éljen, ne a tesója családjába fúrja be magát.

2011. dec. 30. 10:38
 36/36 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Sikerült megoldani a problémát? Mi lett végül? Remélem végül senki sem sérült nagyon ebben a szituációban..:)

üdv M.

2012. máj. 27. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!