18 éves lányotoknak engednétek, hogy házibulit rendezzen szilveszterkor?
Ha lett volna nagy házunk, anya biztos engedi, de nekünk kis lakásunk volt, szóval max 1-2 embert hívhattam volna át.
Bennem bíztak, mert én tudtam felügyelni a dolgokat, de mivel utálok mások után takarítani - és egy ilyen buli után mindig muszáj, akkor is ha nem törnek össze semmit.
igen engedném, nekünk is mindig engedték a szülők és sokszor voltunk többen 30 főnél, nálunk a szülők összeülnek valakinél a fiatalok pedig egy másik házban általában éjfélkor a két banda összeverődik és még többen vagyunk.
Nagyon jó bulik szoktak lenni.
Takarítás pedig még lefekvés előtt meg van csinálva, így másnapra nyoma sincs a bulinak
Ez igazától attól függ, milyen a lány, és az ő társasága. Lehet hogy mindent széthányó rettenetek, de lehet, hogy olyanok, akik képesek kulturáltan szórakozni, beszélgetnek, hülyéskednek stb. Nem feltétlen kell házbontásban gondolkodni. Ez alapján gondoljátok végig. Ha kis alkohollal induló dózergépekről van szó, akkor persze nem, anno én sem engedtem volna be a házunkba bulizni a saját barátaimat sem. :D
22/L
30 fő, az NEM TÁRSASÁG, HANEM TÖMEG !!!
30 embert már nem lehet szemmel tartani, pláne, ha a házigazda is piál és mulat.
Az unokatesómnál kevesebben voltak, mégis eltűnt egy-két értéktárgy!
(Mindent nem lehet eldugni, mert ugye, kinek mi az érték.)
Szóval semmiképpen sem engedném, mert ez az otthonom és nem egy erre kialakított szórakozóhely!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!