Sok, kevés, elegendő ennyi ajándék egy 18 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Nagyszülőktöl, szülőktől, keresztszülőktöl összesen 3 sál, 2 dzseki, 1 csizma, 1 felső, 1 blúz, 1 nadrágszíj, tusfürdő+poros spray, 1 nyaklánc, 4 gyűrű(ilyen futtatott ezüst) és egy laptop.2011. dec. 27. 20:35
21/24 anonim válasza:
Ha azt írjuk, hogy kevés, akkor kérsz még valamit ezekhez? Miért kell ilyen baromságokat kérdezni??
22/24 anonim válasza:
szerintem nem sok.:D én 13 évesen kaptam Laptopot 350.000ft-ért meg 200.000ft-ért iPhone-t;)
23/24 anonim válasza:
szal ha ahhoz hasonlítjuk nem sok:D
24/24 anonim válasza:
Candy drága,jó neked.De sajnállak téged,mert te is cask egy hülye plázap i c s a leszel,aki semmit nem fog értékelni.És gratulálok a szüleidnek,hogy mégy üres embert nevelnek belőled:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!