Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok, kevés, elegendő ennyi...

Sok, kevés, elegendő ennyi ajándék egy 18 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Nagyszülőktöl, szülőktől, keresztszülőktöl összesen 3 sál, 2 dzseki, 1 csizma, 1 felső, 1 blúz, 1 nadrágszíj, tusfürdő+poros spray, 1 nyaklánc, 4 gyűrű(ilyen futtatott ezüst) és egy laptop.
2011. dec. 27. 20:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
ha a laptop nem lenne, akkor a mennyiség pont elég lenne. kicsit még sok is. én ha laptopot kaptam volna, akkor mást azt tuti nem!!
2011. dec. 27. 21:09
 12/24 anonim ***** válasza:
Osztom az utsó véleményét. Laptoppal együtt már szerintem is sok. Laptop magában pedig elfogadhatóbb lett volna, mint ennyi mindennel együtt.
2011. dec. 27. 21:14
 13/24 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, mi soha nem voltunk se gazdagok, se szegények, de én mindig mondtam, hogy ruhát ne vegyenek, mert az amúgy is kell, így ezt nem tekintem ajándéknak.

(Soha nem jártam el egyébként ruhát venni, azt hordtam, amit Anyu megvett.)

Pláne úgy, hogy laptopot is kapott mellé, tehát gondolom, ha szegény lenne, azt a pénzt is inkább ruhára költötték volna.

2011. dec. 27. 21:37
 14/24 anonim ***** válasza:
Maga a laptop is nagyon sok. Egy normálisabb 150-200k-ba kerül. Karácsonyra azért az számomra nagyon sok, mivel én mindig 10-15 ezer ft értékbe kaptam.
2011. dec. 27. 21:54
 15/24 anonim ***** válasza:
87%
Beképzeld p.csa lehet.Rá se hederíts!Nem ez a lényeg h mit kapsz és mennyit!
2011. dec. 27. 22:21
 16/24 anonim ***** válasza:

Én már a három sálnál megálltam volna. :D Mit kezd az ember három sállal? :D Én jobb esetben egyet hordok, de az megy mindkét kabátomhoz.

Szerintem picit sok, de családja válogatja.

2011. dec. 27. 23:04
 17/24 anonim ***** válasza:
67%
19/L vagyok. kaptam karácsonyra egy laptopot, és kézkrémeket. Bőven elég volt, ahhoz hogy örömömben elsírjam magam
2011. dec. 27. 23:19
 18/24 anonim ***** válasza:
50%
látom válság van...
2011. dec. 27. 23:21
 19/24 anonim ***** válasza:
Gondolom ő ilyen anyagi körülmények közt nőtt fel. Ez természetes, hogy mindenkinél máshogy megy az ajándékozás. Aki megteheti, hogy sokat ad, az meg is fogja tenni. Aki pedig nem, az kesereg, mert azt hallja másoktól, hogy milyen jól megy. Az viszont undorító, hogy hangoztatja, hogy ő mennyi mindent kap. Én is sok mindent kaptam, mégsem vágom a fejéhez egyik barátnőmnek/rokonomnak se, hogy "hahh, nekem jobb Karácsonyom volt mint neked".
2011. dec. 27. 23:59
 20/24 anonim válasza:
56%

Ez bőven elég ajándék, úgyhogy elégedett lehetsz! :D

És mondd csak, szeretetet kaptál ?:)

2011. dec. 28. 02:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!