Anyám rám telepedett! Miért van az ha nyitok feléje akkor rám telepszik?
Figyelt kérdés
Ha nyitok feléje akkor mindig rám telepszik és lelkileg próbál befolyásolni és minden hülyeséggel teli tömni a fejem hogy ez így nem jó úgy nem jó...próbáltam meg találni az arany középutat de lehetetlen vele...egyszerűen úgy érzem ha nyitok feléje akkor azt gondolja mindent lehet neki...nagyon elegem van már belőle..volt már valaki így?2011. dec. 27. 13:41
1/1 anonim válasza:
Konkrétan nem anyámmal, de mással igen. Egyetlen megoldása volt, azonnali és drasztikus leépítés. A legelső próbálkozáskor azonnal eligazítottam az illetőt, hogy az én életem az nem a más élete, és főleg nem telefon, hogy bárki belebeszéljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!