Hosszú távon melyiket választanád?
Pont kérdezni akartam, hogy milyen kapcsolatot szeretnél, de már leírtad.
Nézd, én azon a véleményen vagyok, hogy az elsőt választanám, akibe szerelmes vagyok. Hisz akibe szerelmes vagyok, azzal jobban meg tudom beszélni, hogy az ágyban min kellene változtatni. Sokkal türelmesebb, megértőbb vagyok vele.
Akivel viszont a szex jó, de nem vagyok szerelmes, azzal nem tudok hosszútávra tervezni, ahhoz kevés az, hogy mit tud az ágyban.
A szex csak egy szelet a hosszútávú kapcsolatban. A szerelem viszont maga a torta. :)
Egyikkel sem tudnék együtt élni. Mindkettő elengedhetetlen a jó kapcsolathoz.
22/N
Persze, hogy elmúlik a szerelem, persze hogy elmúlik a lángolás, de a baráti szeret sosem lesz ugyanaz a szeretet, mint ami egy szerelemből marad... Még ha maga a szó ugyanaz is...
Én is szerettem egy lányt, akivel csak szexeltünk... És barátomnak tartom, de nem terveznék vele családot, viszont volt egy barátnőm, akivel hát nem volt jó annyira a szex, de vele bármikor... Pedig még csak jobban is különböztünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!