Hosszú távon melyiket választanád?
Az első... Még mindig könnyebb az ágyban összehangolódni, mint fejben... Egy kapcsolatot nem tud csak a szex összetartani... És abban javulhat, fejlődhet az ember... De úgy ágyba bújni valakivel, hogy nem szereted hosszú távon csak konfliktusok forrása lenne... És már a szex sem lenne jó...
De én sem tartok több vasat a tűzbe...
Csak azt nem ertem honnan veszed/tudod, hogy mindektto kivalo csaladapa/anya lenne. Meg egyik sem az, legalabbis nem veled, gondolom.
Az agydolgot rovidebb idore valasszak az emberek. A megbizhatosagot, szeretettet hosszabbra. Kar hogy nincs meg egy szemelyben minden akart/kivant tulajdonsag. Kar hogy nem vagyunk perfet emberek.
ma 12:25
szerintem hülye kérdés,mert ha az ember szerelmes akkor nem fog otthagyni valakit még akkor sem ha nem annyira jó a szex...tudsz olyan szerelmes embert mondani aki a szerelem pillanatában ott hagy valakit?én nem nagyon....olyan nincs hogy változatlan marad,ha két ember igazán változtatni akar a dolgokon és mind kettő akarja,akkor szerintem nincs lehetetlen és előbb utóbb össze lehet csiszolódni..ha nem én akkor is az elsőt választanám..
Előző 58%-nak igaza van, én is így gondolom!
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!