Miért van az, hogy télen szerelmesebb vagyok, mint nyáron?
Pedig azt mondják, hogy tavasszal hülyül meg az ember, meg nyáron jönnek elő a forró romantikus éjszakák. Én meg úgy szoktam lenni, hogy amikor tavaszodik és kisüt a nap, felmelegszik, akkor inkább rám jön a mehetnék. Kevésbé vagyok az a romantikus típus.
Most meg egyszerűen megint teljesen kész vagyok. Úgy érzem magam, mint aki egy 15 éves hüülyegyerek, aki az első randijára készül és remeg a gyomra még a másik ember gondolatától is.
Amúgy 27 éves leszek és 1 éve vagyok együtt a párommal. Természetesen nem azt mondom, hogy volt olyan, hogy nem szerettem őt, csak voltak ilyen nyugisabb hónapok is nálam. Most meg ismét olyannyira odalettem érte, hogy meg tudnék hülyülni. Természetesen ennek ő örül láthatóan, mivel ezzel pozitívabb hatást váltok ki benne. (Ki ne örülne, ha a párja jobban körül ugrálná és tüzesebb lenne?!)
No meg miért vagyunk szerelmesek mi emberek? Hogyan játszódik ez le biológiailag? Miért választunk ki egy embert?
Másnál is van ilyen, hogy bizonyos évszaknál meghülyül?
Komolyan mondom, remeg a gyomrom...
27 L
Unnepek vannak, ilyenkor eerzzelmisebb az ember. Na meg a jo meleg lakas, futes tobb lelkihangulatot idez elo.
Nyaron derusebbek vagyunk, az idojaras is derusebb, nem kell annyira a bujas, olelkezes, valahogy szabadabbaknak, onalloabbnak erezzuk magunkat.
Télen hamarabb sötétedik meg több ruha van rajtunk, amit jó játék egyesével levenni, pl, ha szexuális célból közelítjük meg a témát. Ha lelkileg, akkor ugye itt vannak az ünnepek. Karácsony, újév stb. Meg jólesik bemenni a hidegről a melegebb lakásba és az érző szívű embereket lelkileg is megérinti, felmelegíti.
Valami ilyesmi, lehet hülyén fogalmaztam, de valahogy így írnám le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!