Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! Anyósnál higiéniával...

Segítség! Anyósnál higiéniával kapcsolatos problémát hogy lehetne finoman megoldani, kezelni?

Figyelt kérdés
Szoba kutya van a lakásban,a nappaliba végzi a dolgait a földre,még az hagyján,az ételből turkálom ki a kutyaszőrt,evés közben is a közelünkben van,meg gondolom amikor főznek is jelen van,most a karácsonyi ebéden is szőröket találtam az ételben,poháron,sütin,ha durkálom az meg ciki,feltűnő.Nagyon ciki helyzet,a párom megsértődött rajta hogy mondtam neki,azt hitte anyukáját sértegetem vele,a húgáé a kutya pedig.Mit lehet tenni,elmegy az étvágyam is.?
2011. dec. 26. 19:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

20/20

Ez a normális, hogy valaki kellemetlenül érezze magát, ha kutyaszőr van az ételben. Nem az, hogy még ő legyen megsértődve.

Hála az égnek, nálunk már nincs ilyen gond, borzalmasan gusztustalan a szádban szőrt találni :SS

2011. dec. 27. 13:38
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,egyenrangú vélemények voltak,nem én vagyok a finnyás.A konyhából nehéz kitiltani,mert boltíves nyitott ablak válassza el a nappalitól,ahol van a tűzhely,és az ablakhoz is felugrik,így repül a szőr a kajába,főzés közben is körülöttük még simogatják is,borzalmas.
2011. dec. 27. 22:38
 23/24 anonim ***** válasza:
Nem nehéz, csak nevelés kérdése. A kutyának meg lehet tanítani, hogy mi az ahova mehet és ahova nem, még ha egy légtér akkor is. Persze ez akarat és idő kérdése. Sajnos itt már az akarat hiányzik.
2011. dec. 27. 23:07
 24/24 anonim ***** válasza:

Az utolsóval értek egyet. Nálunk alapból ha evés van, a macipofa megy ki a helyére szépen, igaz el kell neki mondani legalább egyszer, de megérti és kikullog. Nálunk sosincs kutyaszőr a kajában és bár imádom a kutyámat, valószínű én is elhánynám magam, ha a szőrt kéne a számban forgatni és kihúzni a kaja közül.

A felugrálást én sem értem, már annak "hagyását", a párod pedig valószínűleg azért sértődött meg, mert tudja, hogy igazad van és neki is kellemetlen az egész.

A nappaliban végzett dolog egyenesen undorító és baromira nem higiénikus.

Szerintem azt tudod tenni, hogy visszautasítod az ételt, amit ott kapsz. Nyugodtan megmondhatod azt is, hogy neked ezt nem veszi be a gyomrod és hogy nem bántásból mondod. Ha értelmesek nem sértődnek meg, ha mégis, akkor éhen maradsz náluk.

2012. jan. 13. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!