Segítség! Anyósnál higiéniával kapcsolatos problémát hogy lehetne finoman megoldani, kezelni?
20/20
Ez a normális, hogy valaki kellemetlenül érezze magát, ha kutyaszőr van az ételben. Nem az, hogy még ő legyen megsértődve.
Hála az égnek, nálunk már nincs ilyen gond, borzalmasan gusztustalan a szádban szőrt találni :SS
Az utolsóval értek egyet. Nálunk alapból ha evés van, a macipofa megy ki a helyére szépen, igaz el kell neki mondani legalább egyszer, de megérti és kikullog. Nálunk sosincs kutyaszőr a kajában és bár imádom a kutyámat, valószínű én is elhánynám magam, ha a szőrt kéne a számban forgatni és kihúzni a kaja közül.
A felugrálást én sem értem, már annak "hagyását", a párod pedig valószínűleg azért sértődött meg, mert tudja, hogy igazad van és neki is kellemetlen az egész.
A nappaliban végzett dolog egyenesen undorító és baromira nem higiénikus.
Szerintem azt tudod tenni, hogy visszautasítod az ételt, amit ott kapsz. Nyugodtan megmondhatod azt is, hogy neked ezt nem veszi be a gyomrod és hogy nem bántásból mondod. Ha értelmesek nem sértődnek meg, ha mégis, akkor éhen maradsz náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!