Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! Anyósnál higiéniával...

Segítség! Anyósnál higiéniával kapcsolatos problémát hogy lehetne finoman megoldani, kezelni?

Figyelt kérdés
Szoba kutya van a lakásban,a nappaliba végzi a dolgait a földre,még az hagyján,az ételből turkálom ki a kutyaszőrt,evés közben is a közelünkben van,meg gondolom amikor főznek is jelen van,most a karácsonyi ebéden is szőröket találtam az ételben,poháron,sütin,ha durkálom az meg ciki,feltűnő.Nagyon ciki helyzet,a párom megsértődött rajta hogy mondtam neki,azt hitte anyukáját sértegetem vele,a húgáé a kutya pedig.Mit lehet tenni,elmegy az étvágyam is.?
2011. dec. 26. 19:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Én őszinte leszek.Ha én jártam volna így,simán oda hánytam volna...De ha nem akkor eltolom az ételt,azzal a szöveggel hogy "köszönöm,nem vagyok sem éhes,sem szomjas"

Ha nagyon erőltetik ,akkor elmondanám,hogy sajnos én képtelen vagyok úgy enni vagy inni ha hajszál vagy rosszabb esetben kutyaszőr van a tányéron,pohárban..Ezen nem is szabadna megsértődni,mert attól hogy van állat,még nem kell ilyen igénytelennek lenni..

Egyébként egy szülinapi partin jártunk így évekkel ezelőtt.Csak ott macskaszőr volt a tortában.A barátnőm a szájából húzta ki a macskaszőrt,és amikor rájött hogy nem emberi hajszál,simán kiokádta amit megevett...Rosszul lett nagyon..

2011. dec. 26. 19:16
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén ez elég nagy szégyen...

Nekünk is van egy ismerősünk. Takarít, mosogat ő "rendesen", csak nem látszik :S Ott soha nem iszok, enni pedig olyasmit vagyok hajlandó amit épp előttem bontott föl ropi, rágcsa, dobozos sütemény. Illetve legtöbbször mindig tele eszem magam mielőtt oda megyek. Vagy legalábbis ezt mondom :DD

Hugica mennyi idős? Ha fiatal esetleg beszélhetsz vele, hogy vigyázzon jobban az ő drágájára, nehogy egyszer ne csak a szőre hanem a kutya is a sütiben végezze.

2011. dec. 26. 19:22
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt ilyen gond. Palotapincsink volt, jó nagy bundával. A tízóraiból szedtem ki a szőrét, apu a kávéjában talált.

Könyörtelenül megkopasztottunk :D

Kell ajánlani valami jó kutyakozmetikust, aki megnyírja kicsit. Sajnos mást nagyon nem lehet tenni.

Most kínai kopaszkutyánk van, azzal nincs ilyen gond :D

Az azért röhejes, hogy szólsz a szőr miatt és a barátod megsértődik :S Nem lenne szabad így viselkednie.

2011. dec. 26. 19:23
 4/24 anonim ***** válasza:

Én biztos szóvá tettem volna, az evőeszközt hangosan odacsapva,és nem érdekelt volna, hogy ki sértődik meg rá. Annyi tisztaságot csak tartsanak már, hogy a kutyaszőr nem kerül még a konyha környékére sem.

És ne legyenek lusták levinni a kutyát üríteni. Az ilyen kutya -ha csak nem kiskölyök még, és a szobatisztaságra szoktatás fázisa van éppen- kb. déltől harangszóig lenne velem egy lakásban.

2011. dec. 26. 19:25
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az előzővel. Nekünk is van állatunk (macska), imádjuk, családtagnak tekintjük, de mindig odafigyelünk, hogy ne legyen szőr az ételbe, ne ugráljon fel a konyhában az asztalra, az hogy ott még ürítést is a szobába végzi...elképesztő. Igazából a kutyát is sajnálom.

A helyedben redukálnám az átjárást, és ha megkérdezik hogy miért, elmondanám az igazat, de szépen becsomagolva. Pláne, mi lesz majd, ha gyermeketek lesz? Én az enyémet ilyen körülmények közé semmi pénzért sem engedném. Lehet, hogyha ezt elmondanád, hatna az anyósra.

2011. dec. 26. 19:26
 6/24 A kérdező kommentje:
18 éves a húga,de sétálni se viszi a kutyát soha,legalább a dolgát kint végezhetné.Volt olyan nagyon ciki eset,amikor rajta volt a kaja tetején és hirtelen lekaptam róla,mert pont engem nézett mindenki,de megenni se akartam.A másik durva az volt amikor a párom hozott otthonról brassóit amit a melóhelyen ettem meg,persze többen voltak körülöttem és furán néztek rám mit dúrok szedegetek én ki belőle,ki kellett volna dobnom inkább.
2011. dec. 26. 19:29
 7/24 anonim ***** válasza:
Ráadásul sokan allergiásak is az állatszőrre! Mi lenne azokkal ilyen körülmények között..?
2011. dec. 26. 19:35
 8/24 anonim ***** válasza:

Nagyon undorító...

Én soha többet nem mennék hozzájuk. Ennyire igénytelen családot.. Fúúúj...

2011. dec. 26. 19:37
 9/24 anonim ***** válasza:

És te miért viselkedsz úgy mint egy bolond??

Ha éppen kutyaszőr van a kajában,akkor nem titkolni kell,hanem simán odaadni a kaját a húginak,hogy "na ezt ed meg te..Én nem eszek kutyaszőrt.." Nem kell ebből neked sem titkot csinálni..

2011. dec. 26. 19:39
 10/24 anonim ***** válasza:
Mondd meg nekik ha meg sértődnek hát hajrá. Nekünk is bent van az egyik kutyánk és soha sehol nincs kutyaszőr.
2011. dec. 26. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!