Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bírom elviselni apám...

Nem bírom elviselni apám barátnőjét, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Próbál jópofizni, meg akarja venni azzal a szeretetemet, hogy vett karácsonyra egy gitárt. Ennek örülnöm kéne, de csak le akar fizetni, egyébként magasról tesz rá, hogy mi van velem. Utálok itt lakni vele, apámmal állandóan az orrom előtt enyelegnek. Nem tud normálisan a nevemen hívni, jön oda nyávogva, hogy "Ádi cicus gyere enni", megőrjít.

Mit tegyek? Alattomos, számító nőszemély.

18/F

2011. dec. 26. 13:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%
Biztos velem van a baj, de nem tudom elképzelni, hogy valaha annyira önző legyek, hogy fontosabb legyen a szerelmi életem a saját a gyerekemnél. Különben meg mi az, hogy örüljön neki, hogy befogadja? Az ő apja, kötelessége, hogy gondoskodjon róla, amíg önálló életet nem kezd élni. Ez nem nagylelkűség, hanem alapvetően elvárható dolog.
2011. dec. 26. 13:38
 12/21 anonim ***** válasza:
2%

Aha, sajnos anya lelepett, mit tud apuka tenni? Egyebkent, 18, csaladielet nem tetszik neki, akkor mit akar. Apa, ha ugy ohajtja, akkor a csajt is valaszthatja. Gondolom, nincs sok baj a csajjal, megfoz kerdezonek, stb. Ja, hat tini, szegyenli ugy mint biztos szuleit is.

Egyebkent az sem biztos hogy apucie itt minden. Lehet hogy a no lakasaban el mindket ferfi.

2011. dec. 26. 13:41
 13/21 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem a legegyenesebb, ha beszélsz vele. Megértem, ha nem tudsz elköltözni, én sem tudok, mivel orvosira járok, örülök, hogy azt el tudom végezni, nem hogy dolgozzak mellette és albiba költözzek :)

De mégis, sztem egy beszélgetés használhat. Mondd el neki először is ,hogy a neved Ádám. Engem mindig Fáninak hívtak régen és marhára idegesített , eltartott egy ideig mire végleg rászoktattam az embereket a Fannira.

Aztán azt is mondd neki, hogy igazán megértheti ez neked egy kicsit kellemetlen helyzet. Ne jópofizzon, ne puncsoljon, mert neked most nem erre van szükséged, hanem hogy lásd, hogy a gonosz macska mögött egy emberi lény is lakozik. Valamint azt is mondd neki, hogy a barátaid előtt lehetőségekhez mérten kicsit jobban öltözzön fel, mert téged hoz ezzel zavarba :)

2011. dec. 26. 13:46
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

De egyszerű mindig azt hajtogatni, hogy 'költözz el' meg 'keress állást'... 18 évesen mi sem egyszerűbb végzettség, gyakorlat, pénz nélkül.

Egyébként ha lenne a hölgyben jó érzés, nem mászkálna köntösben 18 éves fiúk előtt + az enyelgés se tartozik rád, kedves kérdező, megértem, ha zavar. Viszont sajnos nem tudsz mit tenni, csak vársz, míg elszabadulhatsz otthonról.

2011. dec. 26. 14:10
 15/21 anonim ***** válasza:

Hallgattassék meg a másik fél is... ugye?

A srác ki van akadva, hogy a nő a haverjai előtt köntösben mászkál. Ez alapban jogos. De vajon, ha itt lenne a nő, akkor nem mondaná-e ezt: "A srác este 10-kor állít be a haverjaival, amikor én már köntösben vagyok!!!"

2011. dec. 26. 16:53
 16/21 A kérdező kommentje:

Bocs, ma vendégeket hívtunk, ezért nem tudtam már írni délután. Valami elmebeteg írt nekem üzenetet azzal, hogy mekkora kis önző k.csög vagyok, üzenném neki, hogy magát minősítette, én nem akarok lesüllyedni a szintjére, úgyhogy tőlem választ nem kap, de jót mosolyogtam rajta, köszönöm.

Hát a "mostohaanyám" apám lánya is lehetne, mert 26 éves. Elvárja, hogy felnézzek rá, vagy nem tudom, pedig még gyerekesebb, mint én, egész nap hisztizik, vinnyog, összeborzolja a hajamat, mikor ezerszer mondtam már neki, hogy idegesít. Ilyen és ehhez hasonló dolgokat művel. Kb olyan, mintha a húgom lenne, valami 13 éves kislány. Unatkozik, elhív vásárolni és órákig loholok utána, de apám kötelezővé teszi a programot, mert ne bántsam meg az ő drága barátnőjét. Hülyét csinálnak belőlem, mintha valami kiskutya lennék. Most nem azért, nem vagyok egy kiakadós típus, de én sokszor megalázónak érzem a helyzetet, a haverjaim előtt odajön, hogy "Ádicicus, van egy folt a pulcsidon, jaj már megint biztos leetted magad, hadd töröljem le" és mindenki röhög rajtam, én meg nézek, hogy ez mi. Teszi magát mások előtt, egész nap hiányos öltözetben rohangál, minden az ő dolgaival van tele a házban. Egyszer mondtam neki komolyabban, hogy hagyjon már, erre elkezdett sírni, hogy nem tudja, miért utálom, mikor ő mennyire szeret, meg hogy mindig elutasító vagyok vele.

De ha elvárja, hogy felnézzek rá vagy akármi, akkor miért viselkedik úgy, mint egy gyerek? Így nem tudom komolyan venni. Úgy beszél, meg viselkedik velem, mintha valami kiskutya lennék, belemászik az életembe és folyton leéget.

2011. dec. 26. 18:33
 17/21 anonim ***** válasza:
61%

Hát ez tényleg fura, hogy így viselkedik, nem csoda, ha kiakadsz, végül is már nem vagy kisgyerek. Az is fura, hogy alig idősebb nálad és mégis kisiúként kezel. Én apád helyében is néznék egyet, ha a barátnőm így viselkedne a felnőtt fiammal.

FromOz, téged meg ha földbe tennének, gyökeret eresztenél. Te barom, te. Remélem kitiltanak már egyszer innen, Miss Zokniagyú.

2011. dec. 26. 19:14
 18/21 anonim válasza:
49%
Én a helyedben nem itt írogatnék hanem éppen basznám a fingóját!;)
2011. dec. 29. 16:52
 19/21 anonim ***** válasza:
Amit az utolso kommenetdben leirtál miért nem mondod el nekik? Először a csajnak,aztán az apudnak,utána esetleg hárMASBAN IS ÁTBESZÉLHETITEK!Ha semmi változás akkor meg ne add alája a lovat,ne kezdj el sértődöttet játszani,meg ne mutasd ki hogy égőnek érzed amit tesz a haverjaid előtt hanem vedd a lapot! Cicázd le te is,égesd le te is,mondd neki hogy anyuci,meg cicázd le,ha azt sem megy kérdezd meg mikor ad cicit,hamár kisbabának kezel akkor törődjön is veled!:-) esetleg mondd meg hogy a kakis pelusodat is kicserélheti.Ne lássa rajtad hogy zavar a dolog mert annál inkább fogja csinálni!!!!!!!!!!Azt meg hogy körbeugrál hazsnáld ki!!!! Előtte szolja az apudnak hogy poénbol te is beszállsz a játékba amit a csaj csinál veled haverjaid előtt! Nehogy félreértés legyen köztetek!! Esetleg irj majd mi sült ki belőle,érdekel:-)
2011. dec. 29. 18:01
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Azt kívánom neked hogy apád GYŰLÖLJE a csajodat!
2011. dec. 29. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!