A férjem nem akarja, hogy az egyik barátom legyen a babánk keresztapja, mit tegyek?
Van egy nagyon jó fiúbarátom, nem is volt kérdéses, hogy ki lesz a gyerek egyik keresztapja, de a férjem hisztizik, hogy ez a fiú még fiatal ehhez (annyi, mint én, 25), meg hogy felelősségteljesebb keresztszülőt kéne választanunk, ő nem alkalmas erre. A barátom elvállalná, nagyon boldog lenne és én is azt szeretném, ha ő lenne a gyermekem keresztapja, mert gyerekkori barátok vagyunk, sokat jelent nekem.
Miért ilyen a férjem? Kifogásokat talál, hallani sem akar erről, viszont én ebből nem szeretnék engedni, az ő részéről már kiválasztotta az öccsét az egyik keresztapának. Igazságtalannak érzem, pedig tudja, hogy nekem ez mennyire fontos.
Szerintem féltékeny a férjed.
Teljesen mindegy, hogy rokon vagy nem rokon a keresztszülő, testvérrel is megromolhat ugyanúgy a viszony, hogy soha többé nem néztek egymás felé. (tapasztalat)
A lányomnak van 10 és 16 éves teresztszülője.
Lehet lepontozni, de rájuk inkább bízom/bíznám, mint a idősebbekre (öt van. Mindketten nagy családból jöttünk, kettőt a család kérésére választottunk)
A három legidősebb: 27, 25,24 évesek magasról tesznek a lányomra, aféle divat keresztszülők, míg a fiatalok imádják és ismerik a lányunkat.
Szerintem inkább úgy kerül válságba a házasságom, ha folyton el van nyomvan az én akaratom és a férjem dönt mindenben.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!