Hány hónapig bírnád ki a párod nélkül úgy hogy közben nem találkoztok?
Külföldön élek, a barátom itthon. Baromi nagy tolerancia, bizalom és türelem kell hozzá. És szerelem. Ha ez megvan, akkor kibírható.
Én most vagyok itthon, legközelebb március-áprilisban leszek. És ilyenkor se vagyunk non-stop együtt, hanem csak pár órát, mert ő dolgozik én meg ügyeket intézek. Működik, és tudjuk, hogy már csak fél év van hátra ebből az állapotból és utána miénk a világ. Addig pedig muszáj kibírni :)
23/N.
Mi 10 hónapja vagyunk együtt. Két hét és 11 hónap lesz.
És ez azt jelenti, hogy ez alatt a 10 hónap alatt a leghosszabb idő, amit külön töltöttünk az maximum 4 nap volt... Szóval nagyon megszoktam/megszoktuk, hogy együtt vagyunk elég sokat. Most is pénteken este hazajöttem, és úgy volt ő meg jön szerda délután hozzánk. Hát nem bírtam ki és ma már elmentem hozzá délután...
Februárban is el kell mennie egy tanfolyamra, 1 hétre. Oda is menni fogok legalább 1 napra elmegyek hozzá. Hónapokig egyáltalán nem bírnám ki nélküle. Utána mennék a világ végére is. Ha külföldre menne dolgozni, megoldanám, hogy vagy vele vagy pár nap, esetleg egy héttel később én is utazzak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!