Mondta már neked a férjed/feleséged, hogy nem jó veled a szex? Mit tegyek?
ma 12:30 jól megmondta!!és igazat is adok neki...
sok nő azt gondolja a férfi egyből rájön mi a gond,de gondolom eszedben nem tudott meg mondani neki hogy mi az amit rosszul csinál és mi az amire vágynál...nem inkább még jobban a földben döngölöd hogy micsoda szar az ágyban...aztán a végén már azért bénázik mert elhiszi magáról hogy egy béna és te még ezt közlöd is vele...persze hogy nem tud teljesíteni ahelyett hogy biztatnád...vagy elmondanád hogy mit hogyan csináljon,de te gondolom közben fekszel mint egy fadarab..
19:57
"leültünk ... minden egyes mozdulatot,mikor mit hol,mindent elmagyaráztam"
Basszus! Asztalnál ülve elmagyaráztad??
Azután majd felelteted??
Tisztára, mint a dedóban.
Szomorú, hogy öt év alatt sem voltál képes rá,
hogy az aktus közben, neked megfelelően irányítsad a férjedet.
...és elárulom, hogy kulturált nők, szavak nélkül is rá tudják vezetni a párjukat, hogy hogyan csinálja.
Ezt nevezik szexkultúrának!
Kedves Kérdező!
Szerintem készítsd fel magad arra, hogy rommá kell verned valaki arcát... Az asszony finoman szólva sem kíván; hiába tettél bármit, próbálkoztál bármivel (szóban és tettben), ő nem volt rá nyitott és nem nyitotta a lábait. Vannak periódusok és események, amikor és amiért a nő nem kívánja a dolgot, de hogy hónapok óta sem, és még a karodat is lerázza magáról... Légy férfi, markold meg a golyóidat, és mondd meg, hogy legyen veled őszinte. Mellesleg, Te se mutass iránta semmiféle gyengédséget. Ha ez sem fogja zavarni, tuti, hogy szeretője van.
19:57 vagyok.Nem kell hurrogni...
1 sosem voltam fadarab,sőt igenis aktív vagyok e téren (is).
2 nem tehetek róla,hogy nem volt képes még maszturbálás közben sem elhúzni a dolgokat,hogy tovább bírja(gyakorlat teszi a mester).Ajánlottam netes oldalakat,könyveket,hogy olvasson a dologról,ha már tőlem nem szívesen hallgatott ilyesmit...
3 erekció nélkül nehézkes lesz aktust összehozni...
4 lehet,hogy valakinek kielégítő,ha mindig más formában elégítik ki,de nekem nem...
5 ha lehurrognám és csak őt hibáztatnám mindenben,akkor nem itt tartanánk ahol most.
6 nem írtam olyasmit,hogy a férjem lenne...
Kimondom a dolgokat,mi a gond ezzel?Az hogy elbeszélgettünk,az nem feltétlen azt jelenti,hogy előtte vagy utána ne ptóbáltam volna rávezetni bizonyos dolgokra...
20:42
Úgy látom, hogy igen csak te vagy a domináns fél,
azaz te viseled otthon a nadrágot.
Gyanítom, hogy annyira negatív a hozzáállásod/kisugárzásod, hogy sokaknak, hetekre leállna a farka egy pillantásodtól is...
Bármibe lefogadom, hogy lenne az az ügyes és megértő nő, aki tudna szexuálisan hatni a pasidra, ellentétben teveled.
20:42 lennék.
"Gyanítom, hogy annyira negatív a hozzáállásod/kisugárzásod, hogy sokaknak, hetekre leállna a farka egy pillantásodtól is..."
Örülök,hogy ennyire tudjátok értelmezni a leírtakat.Láss is kérlek,ne csak nézz...
Hamar elsül,ez a problémája.
Negativizmus és az okoskodás iránti vágy pedig Belőled árad.Optimista vagyok és az is maradok,barátommal és ilyen kis furkálódós emberkékkel szemben is,mint itt egyesek..
További szép estét! :)
Kiegészítés:
Nem adtam rá okot,hogy ilyen válaszokat kapjak(főleg,hogy értelmezni sem vagytok képesek),sőt kérdést sem tettem fel.Érdemes lenne azon is elgondolkodni,hogy ha ennyire szörnyű nőszemély lennék,mint amit itt állítanak rólam,akkor szerintetek még mellettem lenne és szerelemmel nézne rám?
Tudom,most majd jönnek a szkeptikusok és erre ugranak.Feleslegesen barátaim,mivel érzem,látom..bizonyítja tettekkel,szavakkal.Tudjátok lehet sokkal jobb kapcsolatom van,mint azoknak,akik itt kötekednek és még engem néznek le,ismeretlenül.Egyedül a szex téma macerás,de én legalább bevallottam,nem úgy mint aki színlel egész életében és azt sem tudja mi az orgazmus...Mindig is mellette álltam és nem piszkáltam,ketten,közösen oldjuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!