Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szereted a barátod/barátnőd, férjed/feleséged megcsalnád ha nem jó a szex?
Úgy értem, ha ő is imád és te is viszont, ha tök jól kijöttök, mindent megtesztek egymásért, de a szex pocsék. Mit tennél ilyen helyzetben??? Megcsalnád, vagy elviselnéd a rossz szexet a szerelem miatt???
AMúgy nem vagyok ilyen helyzetben (szerencsére), csak érdekel ki hogyan vélekedik erről!
Én úgy tizen öt évig azt mondtam egyértelműen, hogy nem. Inkább le kell zárni azt a kapcsolatot és újat kezdeni, de ma már máshogy gondolom.
Volt részem olyan kapcsolatban, ahol tökéletes volt a harmónia, egymás karjaiban aludtunk el, de szexuálissan annyira mások voltunk és olyan ritkán csináltunk, hogy az katasztrofális volt.
Volt idő, amikor a falat kapartam, vinnyogtam, minden bajom volt a szexhiány miatt.
Azt gondolom, ha akkor keresek valakit aki tisztában van a helyzettel - és netán ő is hasonló helyzetben van mint én - akkor le tudtuk volna egymáson vezetni az ilyen irányú dolgainkat. Heti pár alkalommal, ugyanakkor otthon minden ment volna tovább.
Talán akkor még mindig együtt lennék azzal a nővel akit akkor nagyon szerettem.
Hozzátszem: mélységesen elitéltem az ilyen embereket tizenX évig és gyengének tartottam őket.
De az élet sokmindenre megtanítja az embert.
Valószínűleg ezért a kijelentésemért le fognak hurrogni sokan, de még szerencse, hogy itt teljesen őszintén le lehet írni mindent.
Először megpróbálnék javítani a helyzeten. Ugye ez erőszakosan nem megy.
A következő az lenne, hogy megpróbálom megbeszélni a párommal, hogy mivel ez így nem jó, legyen a kapcsolat nyitott, persze szigorú szabályokkal. Függetlenül a hozzáállásától ehhez, folyamatos próbálkozás hogy a szex is rendben legyen...
Ha egyik sem megoldható, akkor búcsút kell mondani, mert egy idő után a kapcsolatra is kihat a szexuális probléma...
Lehet hogy le fognak pontozni, de legyen. Én sem gondoltam mindig így, de sajnos a tapasztalat mást mutat.
hát végigolvastam, ez mind szép és jó, de én is voltam ilyen helyzetbe.Lány vagyok.Bárhogy próbálkoztunk a barátommal nem volt jó, ö állította hogy neki igen, de nekem nem.Eleinte próbáltkoztunk, aztán szép lassan ö elaludt melettem úgy hogy nem csináltunk semmit.Ez így ment 2 hónapon át.Nem akartam szakítani vele ezmiatt, így kerestem egy olyan fiút aki ugyan úgy áll a barátnöjével, mind ahogy én a barátommal.Így mi jót szexeltünk egymással, amúgy meg a párunkkal nyugi volt.Nemsokkal késöbb szakítottam a barátommal, mert megsajnáltam hogy megcsalom(de ezt ö máig nem tudja).
Bár ha belegondolunk én is megpróbáltam:P Csak nem jött össze;)Jah és nem bánom hogy megcsaltam, sok tapasztalatot szereztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!