Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szereted a barátod/barátnőd, férjed/feleséged megcsalnád ha nem jó a szex?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha ő is imád és te is viszont, ha tök jól kijöttök, mindent megtesztek egymásért, de a szex pocsék. Mit tennél ilyen helyzetben??? Megcsalnád, vagy elviselnéd a rossz szexet a szerelem miatt???
AMúgy nem vagyok ilyen helyzetben (szerencsére), csak érdekel ki hogyan vélekedik erről!
2008. dec. 26. 17:14
11/13 anonim válasza:
nagyon nehez talalni egy olyan embert, aki a masik feled, akivel harmoniaban eltek es mindennel jobban szereted. Ezt feladni csak a testisegert...jol meggondonam. A parommal az elejen teljesen mas szexualis igennyel rendelkeztunk, de imadtam, imadom, nem tudnam elkepzleni magamat massal, ezert rengeteg dolgot probaltunk, hogy neki is es nekem is jp legyen. Sok munka, de megeri...ezt ajanlom mindenkinek. Ha szeretik egymast, akkor nyitottak komprmisszumokra...valtoztatasokra. Ha vegkepp nem megy es ez mar a elki eletre is ranyomja a belyeget, akkor lehet hogy veget vetnek a kapcsolatnak.
12/13 anonim válasza:
Úgy érzem 17 éves fejjel nehéz erre válaszolni, nem tanított még meg rá az élet, de véleményt azért alkothatok. Szerintem egy jó lelki kapocs az első lépés a szex felé, én ugyan még szűz vagyok de van barátnőm már tervezzük a dolgot egy ideje...de semmit nem kapkodunk el, mindent megbeszélünk, igyekszünk a másikat maximálisan kielégíteni. Nagyon sokat tud fejlődni a dolog mindkettőnek ez az első komoly kapcsolata, eleinte csak simogattuk egymást, aztán elkezdtünk kalandozni, ilyesmi...de sosem jutottunk el a csúcsig. Aztán szép lassan megtört a jég, mostanra (fél év leforgása alatt) kiismertük egymást annyira és szeretjük egymást annyira, hogy felismerjük mi jó a másiknak (persze kérdezni-kérdezni-kérdezni). Néha illúzióromboló lehet, ha megkérdezi az ember az ágyban hogy: "most jó?" de használ! Én egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ha valakik tökéletes összhangban vannak az élet minden terén, szeretik egymást tűzbe tennék a kezüket a párjukért akkor pont az ágy lenne az ahol nem térnek napirendre...nekem ez nagyon fura. Én sosem csalnám meg a barátnőmet, akkor sem ha rossz lenne vele, de ettől még nem ítélem el azokat akik ezt teszik. Nagyon gáz dolog de ez van az embernek vannak szükségletei, ha ezeket a szükségleteket nem kapja meg attól akitől várja akkor másnál fogja keresni. Ha a párunk megcsal az félig a mi hibánk!
13/13 anonim válasza:
Én legszivessebbenn megcsalnám a csajomat mert nagyon roossszzz vele a szex ! De sajnos olyan jó neveltetést kaptam , hogy addig nem akkarok mást csajt ameddig ez a csajom megvan !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!