Gyávaság lenne részemről?
Figyelt kérdés
Külföldre költöztem lassan fél éve.Nem bírok a honvágyammal,most,hogy ünnepekre hazajöttem érzem nem vagyok képes visszamenni,pedig szerencsésnek mondhatom magam,mert külföldön 2 hét alatt munkát találtam,emellett pedig tanulok is,és ami a legfontosabb nem egyedül,hanem a párommal együtt költöztünk ki.Valami mégis hiányzik.Ha tehetném félretenném az anyagi jót és visszaköltöznék,de félek ,hogy idővel azt is megbánnám.Kétségbe vagyok esve,úgy érzem ez a szív és az ész harca.Nem akarok megfutamodni,de szeretnék boldog lenni.Ti mit tennétek a helyemben? Vagy esetleg,ha pár ötletet adnának olyanok,akik külföldre költöztek,hogy hogyan lehet ezt feldolgozni.Köszönöm előre is és kívánok mindenkinek Áldott Ünnepeket!2011. dec. 25. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!