Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már az őrület határán vagyok!...

Már az őrület határán vagyok! Mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés
Ma már tettem fel egy kérdést ezzel kapcsolatban bocsi hogy még egyszer felteszem de már kezdek megőrülni...a lényeg az hogy kaptam egy külföldi munka lehetőséget és a párom nélkül nem szívesen megyek olyan messze...2 hete megy a veszekedés hogy már én pedig menni fogok mert különben elhagy és zsarol egyfolytában...egyszerűen nem tudok vele normálisan beszélni rendesen hogy beszéljük meg a dolgokat..egyfolytában leráz és nem hallgat meg hogy amíg nem megyünk együtt addig lenne másik lehetőség is,egyszerűen nem hallgat meg,leráz engem és zsarol,nem veszi észre hogy tönkre teszi az egészet ezzel..már nem tudom mit csináljak hogy rátudjam bírni arra hogy meghallgasson és ne fenyegessen és zsaroljon,neki sem jó ez így és nekem sem...mennék én nem is azzal van baj,de nem így hogy zsarol és semmi lelki támogatást nem kapok tőle,hanem egyszerűen csak kaptam egy ultimátumot aztán ennyi...
2011. dec. 25. 14:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

15.02-es vagyok

Nem kötekedtem,csak nem értem hogy miért teszed fel újra a kérdést amikor már előzőleg is kaptál hasznos válaszokat.

Ilyenkor 2 lehetőség van

1.Nagy ívben lesz@rodmit mondtak előzőleg,mert egyik választ sem tartottad hasznosnak(ha igen,nem írtad volna ki újra)

2.Pontosan tudod hogy mit akarsz tenni,csak megerősítésre vársz..

Ha kötekedni akarnék akkor azt mondanám,hogy a külföldi út csak ürügy a veszekedésre,ott más gondok vannak..HA nem vagy képes megoldani,akkor jobban jársz ha magad döntesz.

2011. dec. 25. 15:11
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyet kell értsek a 15:11-essel.
2011. dec. 25. 15:12
 13/21 A kérdező kommentje:

.Pontosan tudod hogy mit akarsz tenni,csak megerősítésre vársz..

persze hogy arra várok...akkor nem is tettem volna fel ide a kérdést...

2011. dec. 25. 15:13
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted jobb munkanélküliként tengetni a napjaidat és várni,hogy más tartson el? Vagy okosabb,hogy oda mégy,ahol munkát kapsz és jól is keresel?

Az pedig nevetséges,hogy a párod nélkül nem bírnád ki. Nem vagytok összenőve.

Milyen lelki támogatást várnál tőle? Ezt nem zsarolás,hanem csak a józan ész diktálta vélemény.

Itthon maradsz,mert nem akarsz nélküle távol lenni. Nem dolgozol,mert nincs hol. Fél év múlva pedig nem tudtok együtt menni,mert nem lesz munkalehetőségetek,akár még itthon se.

Ne hisztizz,hanem gondolkozz józanul.

2011. dec. 25. 15:14
 15/21 A kérdező kommentje:
és hogy mit akarok??nem nem tudom...azért tettem fel még egyszer a kérdést..és a kérdés nem is az volt hogy mit akarok..
2011. dec. 25. 15:14
 16/21 anonim ***** válasza:

dehogynem tetted volna fel..Sőt,pár napig még olvasni fogunk erről a kérdésről..(mintha először írnád ki)

Ugyanmár! Nem kell a mártírt játszani!

Pontosan tudod,hogy a párod csak nyafog,és a kapcsolat már régen nem olyan amilyen,és te kimész így is úgy külföldre..

Jó utat neked.

2011. dec. 25. 15:16
 17/21 A kérdező kommentje:

Pontosan tudod,hogy a párod csak nyafog,és a kapcsolat már régen nem olyan amilyen,és te kimész így is úgy külföldre..

semmi baj a kapcsolattal...ezt az egyet leszámítva ami a vita forrása és nem nem megyek ki így is úgy is külföldre és pont ezt szeretném vele megbeszélni hogy erre lehetne más megoldás is,csak ő nem hajlandó engedni és beszélni velem a hogy milyen lehetőségek lennének...semmi mártirkodás nincs ebben kérlek szépen..a lényeg hogy a kérdésemre érdemben senki nem válaszolt csak hogy mi a f.asznak tettem fel még egyszer a kérdést és megy a személyeskedés...

2011. dec. 25. 15:19
 18/21 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolat halálához nem mindig kell sok összetevő, ez, ami nálatok van, pont elég, nagyon úgy tűnik.

Nem bírnék egy ilyen férfival lenni, akitől nem kapok támogatást.

Viszont itthon se maradnék, ahol mások tartanak el, és csak pazarlom a napjaimat, amikor lenne egy lehetőségem, hogy dolgozzak, pénzt keressek, ráadásul külföldön.

Vagyis szakítanék a barátommal, és kimennék, "új életet kezdeni". Persze biztos szívesen venné a segítségedet a barátod amikor ő is költözne, hisz már kész szállás várná, plusz lenne helyismereted, talán úgy gondolja, addigra melót is szerzel neki. Hát nem, boldoguljon csak egyedül, ahogy tőled is elvárta.

Én nem is értem, hogy egy magyar munkanélküli ember hogy tud ennyit agonizálni ezen a témán. (Még ha jól működő kapcsolatod lenne, de ez már halálra van ítélve, csak rajtad múlik, mikor jössz erre rá)

Persze ha szülők szívest-örömest etetnek felnőtt korodban is, és ez neked sem probléma, akkor élvezd nyugodtan a munkanélküliséget. De én külföldről írom neked, iszonyatosan felszabadultam, amióta kiköltöztem, és nincsenek olyasfajta anyagi gondjaim, mint otthon voltak.

2011. dec. 25. 16:31
 19/21 anonim ***** válasza:

Akkor még egyszer! Mi a kérdésed pontosan??

-Írod hogy tökéletes a kapcsolatod a pároddal.Csak ebben nem egyezkedik,nem enged,zsarol..(ha zsarolnak akkor neked tökéletes a kapcsolat??hmmmm érdekes elgondolás)

-Hogy nem vagy mártír,nem hisztizel,és eddig senki nem adott értelmes választ neked pedig már kétszer is feltetted a kérdést..(nem lehet hogy neked nem jut el az agyadig hogy mit akarnak mondani neked??)

-hogy nem fogsz csak úgy kimenni,mert van más megoldás is (ha tudod akkor miért itt kérdezed??)

3 lehetőséged van,Majd eldöntöd melyiket válaszod.

1. Nem érdekel a párod nyafogása,fenyegetőzése,és fogod magad kimész külföldre dolgozni..

2.Megérted a párodat,tudomásul veszed,hogy nem tudod jobb belátásra bírni,így nem mész ki külföldre,és együtt maradtok továbbra is.

3.Fel teszed a kérdést még legalább háromszor,(egyszer úgyis mintha a barátod írná ki a kérdést),és újra rájössz,hogy hasonló válaszokat fogsz kapni mint eddig..

2011. dec. 25. 17:09
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerelmek lehetnek még az életedben , annyi amennyit akarsz.De ilyen munkalehetőség nem biztos hogy minden hónapban adódni fog neked.Neked kell eldöntened.
2011. dec. 25. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!