Mért van mindig fekete karácsonyom?
Gondolom, a barátnőd sejti, milyen helyzetben vagy. És ezek mellett is veled van, mert nyilván szeret TÉGED, és nem érdekli más. Ha meg nem tud ezekről a dolgokról, akkor is jobb az őszinteség, mondd el neki úgy, ahogy ode leírtad. Ha szeret, akkor ez nem fogja érdekelni.
A pénzedet meg gyűjtögesd, talán ha különköltözöl, jobb lesz minden.
Ugyan, az anyagiak semmit sem jelentenek. Ha nincs szeretet, az ember kitörölheti a hátsóját a vagyonával. Ha meg szereted a barátnőd, akkor meg éppen azt adod neki, amire szüksége van.
Oz: XD Ne morogj már, karácsony van XD Boldog karácsonyt! :-)
Szia!
Én is ilyen helyzetben voltam. Nem mertem elhívni a páromat ide hozzánk, olyan rosszak voltak a körülmények. Pedig a párom megértő volt nagyon, tudta, hogy mi van, de nem érdekelte. Nem vagyunk együtt azóta már, de a házunkat felújítottuk, vadonatúj benne minden, de nem vagyok boldog, mert nincs már velem :(
Szerintem nyugodtan mondj el neki mindent. Sokan vannak ilyen helyzetben szerintem, és értékelni fogja biztosan a bátorságodat hogy el merted mondani neki, és nem szégyelled a helyzetedet. Nem az ember vagyonába leszünk szerelmesek, hanem magába az emberbe :)
Hidd el sok lány van, akit nem érdekel az anyagi helyzete a párjának. A szeretet, a törődés az érzelmek sokkal erősebbek sokszor, mint az hogy jujj lássuk mit is hoz a házhoz. Azt majd együtt a jövendőbeli feleségeddel elkezditek építgetni szépen. Az csak plussz ha valaki többet tud vinni anyagilag a kapcsolatba. De fiatal házasok rengeteget tudnak elérni a nagy semmiből is ám !
Szüleidre ne haragudj, ne pocsékold energiád, gondolataid érzelmeid negatív dolgokra. Sajnos nekik valami nem jött be, vagy csak mások, mint te, és igénytelenek vagy valami, ne csak szülőként, emberként nézd őket néha. A szüleinktől elvárunk sokat, ami sokszor nincs ott. FOgadd el őket ilyennek, azért biztos sokat adtak is neked.
Ha csa apróságokra gondolsz, mint nem zavartak el, nem ütöttek vertek, ehettél, lakhattál otthon ( ha nem is a te igényeidnek megfelelően.
Ne írd le magad, attól amilyen körülmények közt vagy kifogsz tudni lépni, és ne hagyd a kapcsolataidat tönkretenni jelenlegi körülményeid miatt. A haragosdit meg tedd félre. Majd meglátod talán ha szülő leszel, ha jobb is, mint a tieid, de minden szülő csinál hibát a gyereke semében, ha nem is hiba, de másságot igen ami a gyereknek nem tetszik.
Ne féltsd a kapcsolatod, hanem dolgozz rajta !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!