Miért van az hogy a páromnak fontosabb az anya mint én?

Miben nyilvánul meg, hogy fontosabb neki, mint te ?
Borzasztó, hogy milyen durva hozzászólások érkeznek egy kérdésre, amiről alig tudunk valamit.
Én nő vagyok 35 és nekem nagyon fontos anyukám. Nem vagyok anyámasszony katonája, évente egyszer látjuk egymást, mégis tőle eredek, őt ismerem, tudom mindent megtenne értem, részben ő vagyok. Míg a férjemet imádom, de valahol mégsem ismereim töviről hegyire az eredetét, ismerkedünk, szokjuk egymás, és együtt növünk, élünk fejlődünk régóta. Anyukámba nem vagyok szerelmes, a férjemet pedig nem anyaként szeretem. Mindkető nagyon fontos nekem. Sokszor van, hogy a férjem furcsállja, hgoy neki miért nem adok igazat, míg a szüleimnek igen. Mert abban a gondolkodásban nőttem fel egyszerűen ennyi. Sosem tudnám szüleimet eltávolítani magamtól senkiért.
De százféle változat van nem tudom nálad melyik.

Anya csak egy van... párja több is lehet valakinek.
DE! A kettő nem ugyanolyan prioritású és nem pótolják egymást sosem. A párom és az édesanyám (a szüleim) fontosak számomra, de ha például választanom kell, hogy édesanyámat ápolom vagy a férjemmel moziba megyek, az előbbit választom. Nyilván a férjemre is jut idő, de bizony van, hogy a férjem fontosabb, és van, hogy a szüleim.

Gondolom nem együtt laktok anyósoddal.
Tudod a férjed veled él, neked minden nap van lehetőséged vele beszélni egymással törődni, míg az anyukájával csak telefonon intézi, és a barátaival is.
Nincs ebben semmi vész ahogy leírod, egyszerűen nem szereted, hogy másokat is szeret a férjed, pedig lehet jobban éreznéd magad, ha leengednél ebből, mert ha megérzi ezt a férjed, hogy csakis te akarsz az életében lenni, ne legyen neki más fontos, az nem fog neki tetszeni.
Féltékeny vagy sajnos nagydarabon és az nem jó irányadó.
anyosommal meg a párommal lakunk együtt!! nem vagyok féltékeny csak az zavar hogy velem nem akar semit csinálni már mint ugy értve hogy ki mozdulni vagy akár mi pedig babát is várunk!
!! köszönöm szépen a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!