Elegem van. Valaki meghallgatna?
Bírom amikor a külföldi melót ajánlják.
Egyrészt mert már az induláshoz is pénz kell,másrészt meg azért mert külföldön is előfordulnak ilyen esetek.
Most én is így vagyok,pedig külföldön élek,dolgozom.
Én is itt állok karácsony előtt pénz nélkül,mert a cég nem gondolkodott előre,és most decemberbe átvettek.Igaz van munkám,csak éppen az a bibi,hogy az első havi fizetésemet csak januárban kapom meg..A párom fizetéséből próbáljuk kihúzni,de ő is csak 30-án kapja a fizetését.
A tervem,hogy sütők,több étel főzök így elesik,és örülök ha meg tudom venni a konzerves babot..
Na ennyit az ünnepekről..
10es kérdeztem a környéken, de Tescoba Corába kasszás tudás kell, Penny Lidl nem kell ember azt mondták...
Eü probléma hosszú lenne leírni ide ki, így inkább megyen privátba akit érdekel, de bármilyen ötletet szívesen fogadok, ha nem is nekem, anyumnak vagy tesomnak is hasznára válhat!
14es
Neked is kitartás!
szerencsére ennünk az van mit (meglátszik a falusi életmód) disznót vágtunk múlthéten... de csak ennyi... és nem sok értelme van ha a házat elviszik a fejünk felől...
Köszönöm mindenkinek, várom még az ötleteket!
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek! remélem a többségnek sokkal szebb, s kevésbé nehezebb lesz az idei Karácsonya!
Néztem, még az jól is jönne, mert szociális asszisztensnek tanulok...
volt ilyen szociális munka is, időseknek kellett bevásárolni, elkezdtük, de nem kaptuk meg a fizetést, mert a drága polgármester megint arra hivatkozott, hogy nincs pénz...
Szia.
Nem olvastam végig, csak azt láttam, hogy írta valaki a külföldi munkát.
Az én anyukám kint van németben, elég jó helye van. Januártól lesz felvétel ha minden igaz, ha gondolod akkor mondom neki, hogy írja le a telefonszámot, meg hogy hogy tudnád elintézni.
Ha gondolod írj privátot, amit tudok elmondom, ma éjjel jönnek haza, holnapra akár telefonszámot is tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!