Ha a feleség folyamatosan panaszkodik, hogy sok neki a házimunka és ha azt merem modani, hogy a férjétől miért nem kér segítséget megsértődik, akkor tehetek még valamit?
Figyelt kérdés
A feleség ablakot pucol az ünnepekre,főz,süt ,takarít ,mos ,mindketten otthon vannak,a férj mégis egész nap tv-t néz,ebéd után megköszöni az ebédet ,majd megy pihenni,tv-t nézni.A feleség meg mosogat,felmos .
A férj egész nap unottan kerülgeti a folyamatosan dolgozó feleséget.
A feleség megsértődik,hogy szóvá mertem tenni,hogy a férje mennyire lusta ,hogy mindent elvár és semmit sem segít.
A férj nyáron sokat dolgozik,hatalmas házuk van és az udvaron füvet nyír,kertet gondoz,de télen alig akad teendője.
2011. dec. 23. 12:53
21/22 anonim válasza:
Egyébként meg ha a férj éveken (évtizedeken) át a belét is kidolgozta, hogy jó körülmények között éljenek, legyen szép nagy házuk, legyen miből megöregedni, és öreg korára szeretné ezt nyugodtan kiélvezni, akkor semmi joga a feleségének ezt a folyamatos panaszáradattal tönkretenni. Aki egyedülálló és a napi 8-12 óra munka mellett egyedül kénytelen ezt elvégezni, az joggal panaszkodik. Akinek meg csak ez a dolga, az végezze el tisztességgel. Ja, hogy nem takarítónő akar lenni, akkor nyomás dolgozni! A jólétért a házimunka igazán nem nagy ár. Ha 8 órában téglát pakolna, azt mondom jogos a panasza. De így nem. És szerintem a férje nem kérte, hogy egész nap sürögjön. Csak sokan szeretnek így fontoskodni. (Én is végzek házimunkát, tudom milyen megeröltető és azt is tudom hol a határ a munka és a fontoskodás közt) Egyébként már feltalálták a mosógépet, mosogatógépet, szárítót. Ha kollégisták rendben tudják tartani a lakóühelyüket napi 8-10 óra iskola majd koliban tanulás mellett, akkor akinek ez a napi feladata, az miért ne lenne képes rá.
22/22 anonim válasza:
Nem a házimunkán vannak kiakadva hanem hogy némelyik here egy poharat nem tesz odébb mert anyuka err nevelte őket. Akiknek a nő is anyapotlék csak.Nem segítenek be semmibe de pofáznak ha két percet kel várni a kajára,é sutána nem ugranak az asszonyok szexelni egyből,mert a kötelességük,és nem tisztelik a nők munkáját se na ezen akadnak ki sokan,nem a házimunkán,én se akadok ki,mindketten dolgozunk igy az csinálja meg amit kell aki épp szabad,vagy ha ugy lakul együtt,de nekem a férjem segít mindenben,mert nem rabszolgának vett el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!