Őszintén, ti ennek szívből örülnétek?
Örülnék neki, meg biztosan nem dobnám ki a szemetesbe, ha egy ilyet kapnék, a ritkán látott gyerkőcökről.
De tényleg van ennél hasznosabb ajándék is.
Bár mindenkinek szíve joga, mit ajándékoz.
Van aki szívből örülne neki. Én mondjuk nem, de csak mert utálom a fényképeket, ezért csak porfogó lenne nálam. De a nagymamánknak valamelyik évben egy ilyen albumot adtunk, unokák közösen. Ő még el is pityeredett, amikor meglátta.
Szóval attól függ, ki kapja.
Hát albumot nem, de beállított fényképet ajándékozunk. Azt is csak a két nagyinak és a dédinek. A többiek mást kapnak.
Még kicsik a gyerekeim, de majd ha nagymama leszek, én örülni fogok az unokáimról szóló képeknek, akár albumnak. Jobb, mint egy 8. tusfürdő csomag.
hatalmas drága album tényleg hülyeség
de egy szép keretben egy kép oké,vagy ilyen alap lapozgatós,benne 20 9x13-as kép is oké
hatalmas drága albumnál csak a digitális képkeret ami hülyeségebb
Igen, szívből örülnék, amennyiben messze lakom az unokáimtól és tényleg nem méregdrága albumról van, hanem néhány emlékezetes pillanatról, ami az elmúlt évben történt velük ill. a szüleikkel.
Ez olyan dolog, hogy eszmei értéke van, nem tényleges - amennyiért magát csak a papírt vennéd meg. Hiszen könyvet sem azért veszünk, mert a papír értékes - ergo befűteni vele - hanem mert a benne lévő tartalom számunkra "forintosíthatatlan".
nagyimnak idén képet csináltattunk, a tesóimmal 3an vagyunk rajta. havi egyszer látom én csak, ráadásul messze is lakom és a tesóimmal is ritkán vagyok. sok képe van rólunk kitéve, de alig van friss és olyan, amin hárman vagyunk. nagyon fog neki örülni, főleg mert mindene megvan.
jó ötlet a album nagyszülőknek, másnak nem adnék.
hát,nálunk ez sláger ajándék lesz és tudom,h mki szívből fog örülni neki.Idén született a kislányunk,szüleink teljesen oda vtak,mikor megtudták,h a dédiknek fényképes naptárat készíttettünk..Így ők is azt kapnak,boldogok lesznek.Anyósék meg digitális képkeretet,ők szintén el lesznek varázsolva..
Barátoknak nyilván nem ez a legideálisabb ajándék,de vannak,akik nagyon örülnek neki.
Nálunk pl. szerencsére mkinek megvan mindene,így a karácsony nem a hasznos,hanem a kedves ajándékokról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!