Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintén, ti ennek szívből...

Őszintén, ti ennek szívből örülnétek?

Figyelt kérdés
Sok helyen hallottam és itt is olvastam,hogy sokan a gyerekről készült fotóalbumot ajándékoznak. Nekem is vannak gyerekeim,de nekem soha nem jutott eszembe ilyesmit adni. Jó,lehet jönni azzal,hogy mi van ha a rokonok ritkán látják a gyerkőcöt.Természetesen a gyerekeim az életem értelmei,de tisztában vagyok vele,hogy csak számomra és a férjem számára. Egy ilyen album súlyos ezrekbe kerülnek,és azt szerintem hasznosabb ajándékokra is ellehet költeni és mellé egy-két otthon készült kép a gyerekről,ami max. 100 ft.
2011. dec. 23. 09:43
 1/9 anonim ***** válasza:
98%

Örülnék neki, meg biztosan nem dobnám ki a szemetesbe, ha egy ilyet kapnék, a ritkán látott gyerkőcökről.

De tényleg van ennél hasznosabb ajándék is.

Bár mindenkinek szíve joga, mit ajándékoz.

2011. dec. 23. 09:52
 2/9 anonim ***** válasza:
95%

Van aki szívből örülne neki. Én mondjuk nem, de csak mert utálom a fényképeket, ezért csak porfogó lenne nálam. De a nagymamánknak valamelyik évben egy ilyen albumot adtunk, unokák közösen. Ő még el is pityeredett, amikor meglátta.

Szóval attól függ, ki kapja.

2011. dec. 23. 09:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyszülőknek, keresztszülőknek jó ajándék. Másoknak nem.
2011. dec. 23. 09:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ezt eddig úgy oldottam meg,hogy akciós 19 ft-os darab áron előhívattam egy csomó képet vettem egy sima albumot és bele raktam....az én családom több mint 250 km-re laknak és mind2 nagymamám él és nagyon örülnek a képeknek mert tudják nézni és mutogatni a dédunokát....szüleimnél már más a helyzet mert ők sűrűbben látogatnak meg minket és internettel is rendelkeznek így mindig küldök képeket szóval ők más ajándékot kapnak.Anyósom szintén képeket szokott kapni habár közel laknak és hetente többször is megyünk hozzájuk,de nincs még egy sima régi fényképezőjük se és mindig piszkál,hogy intézzek neki képeket kifizeti az előhívást mert egyszerűen nem igaz,hogy elmegy régi vagy egyéb ismerősökhöz és nincs képe vagy csak a régiek az unokájáról amit mutogatni tud......
2011. dec. 23. 10:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát albumot nem, de beállított fényképet ajándékozunk. Azt is csak a két nagyinak és a dédinek. A többiek mást kapnak.

Még kicsik a gyerekeim, de majd ha nagymama leszek, én örülni fogok az unokáimról szóló képeknek, akár albumnak. Jobb, mint egy 8. tusfürdő csomag.

2011. dec. 23. 11:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

hatalmas drága album tényleg hülyeség

de egy szép keretben egy kép oké,vagy ilyen alap lapozgatós,benne 20 9x13-as kép is oké

hatalmas drága albumnál csak a digitális képkeret ami hülyeségebb

2011. dec. 23. 12:04
 7/9 anonim ***** válasza:
90%

Igen, szívből örülnék, amennyiben messze lakom az unokáimtól és tényleg nem méregdrága albumról van, hanem néhány emlékezetes pillanatról, ami az elmúlt évben történt velük ill. a szüleikkel.

Ez olyan dolog, hogy eszmei értéke van, nem tényleges - amennyiért magát csak a papírt vennéd meg. Hiszen könyvet sem azért veszünk, mert a papír értékes - ergo befűteni vele - hanem mert a benne lévő tartalom számunkra "forintosíthatatlan".

2011. dec. 23. 12:23
 8/9 anonim ***** válasza:

nagyimnak idén képet csináltattunk, a tesóimmal 3an vagyunk rajta. havi egyszer látom én csak, ráadásul messze is lakom és a tesóimmal is ritkán vagyok. sok képe van rólunk kitéve, de alig van friss és olyan, amin hárman vagyunk. nagyon fog neki örülni, főleg mert mindene megvan.

jó ötlet a album nagyszülőknek, másnak nem adnék.

2011. dec. 23. 15:27
 9/9 anonim ***** válasza:

hát,nálunk ez sláger ajándék lesz és tudom,h mki szívből fog örülni neki.Idén született a kislányunk,szüleink teljesen oda vtak,mikor megtudták,h a dédiknek fényképes naptárat készíttettünk..Így ők is azt kapnak,boldogok lesznek.Anyósék meg digitális képkeretet,ők szintén el lesznek varázsolva..

Barátoknak nyilván nem ez a legideálisabb ajándék,de vannak,akik nagyon örülnek neki.

Nálunk pl. szerencsére mkinek megvan mindene,így a karácsony nem a hasznos,hanem a kedves ajándékokról szól.

2011. dec. 23. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!