Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti most őszintén örülnétek, ha egy fiú verseket írna nektek?
hát ha a csaj olyan .. XD nem minden csajnak jönne be érthető :P
19F
Nekem például tetszene.:) 17 vagyok, de szerintem nagyon kedves, romantikus dolog. Én is gondolkodtam ezen, de kicsit konzervatív gondolkodású vagyok. Szerintem ez inkább a fiúk/férfiak dolga.
Szóval: tényleg attól függ, hogy kinevet-e a lány, hogy mennyire szeret téged. illetve szerintem a nagyképű plázacicák csak a képedbe röhögnének... Viszont egy értelmesebb lány, aki érdeklődik az irodalom iránt, nagyon örülne neki.:)
Utolsó vagyok.
Amúgy én is írtam verset fiúhoz, csak soha nem látta. Az volt a legtermékenyebb költői időszakom, a reménytelen szerelem.:)
Nagyon örülnék. Főleg, ha látszana, hogy nem egy "levettem a polcról és behelyettesítettem a csaj nevét a megfelelő helyre" jellegű lenne.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!