Anyuék nagyon rosszban vannak, apám egy mocskos alkesz, szeretőt tart, stb. Pokol az élet vele együtt. De mi nem szeretnénk költözni, nem tehetjük meg anyagilag. Azt mondta akkor megy, ha kifizettük neki a lakás felét. Ez anyagi okokból szintén nem megoldható. Ő odaköltözhetne ahhoz a riherongyhoz, de esküszöm csak passzióból nem teszi, hogy minket bosszantson. Kölcsönt nem akarunk felvenni, mert így is másikat nyögünk. Mi (anyu és én) ebben a lakásban akarunk élni. Jogilag ezt nem lehet megoldani valahogy?
Köszi előre is.
2011. dec. 22. 19:27
1/10 anonim válasza:
Hát én ott törném a borsot az orra alá, ahol csak tudnám. Pokollá tenném a hétköznapjait, hogy végül magától akarjon menni.. mit menni.. menekülni töletek!
2011. dec. 22. 19:29
2/10 anonim válasza:
Mi tartja otthon ? Főztök, mostok rá ? Vagy csak aludni jár haza ? Beszáll a rezsibe ?
2011. dec. 22. 19:34
3/10 A kérdező kommentje:
Mosás is, főzés is megvan. Vagy hát ugye úgy van, hogy anyu főz több napra és akkor nyilván ő is eszik belőle. A fizuja a közös itthoni pénztárcában van, ha valamire kell anyu onnan vesz ki, pl. számlákra. Így tehát igen, beszáll a rezsibe. Bár hozzá kell tennem, h. a közösbe túl sok nem kerül be, mert olyan munkája van amit télen nem igazán keresnek. Meg még ki tudja mennyit hagy ott a kocsmában...
2011. dec. 22. 19:39
4/10 A kérdező kommentje:
De amúgy reggel elmegy, este 9-10-11 körül meg hazajön, tehát az is igaz, h. csak aludni jár haza.
2011. dec. 22. 19:40
5/10 anonim válasza:
El lehet harmadolni minden költséget, fizesse az ő részét, kapjon egy szobát, és oldja meg a kajáját, a tiszta ruháját, és az egyéb szükségleteit, ahogy akarja...
Egyébként ha ő is tulajdonos (mert gondolom a szüleid házasok, így az), mégis hogy akarod kitenni a saját lakásából?
2011. dec. 22. 19:43
6/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom:S csak írtam...csak azt tudom, hogy gyűlölök vele együtt élni, irritál minden amit csinál, ha szól hozzám, ha látom már az is...meg akarunk szabadulni tőle, tűnjön el a francba:S bár tudnám, hogy neki ebben mi a jó...
2011. dec. 22. 19:46
7/10 anonim válasza:
Hány éves vagy? Esetleg a gyámhatóságnak lehetne szólni, hogy veszélyeztet az alkoholizmusával.
2011. dec. 22. 19:55
8/10 A kérdező kommentje:
áhh...21 múltam
2011. dec. 22. 20:01
9/10 anonim válasza:
Anyukád beadja a válókeresetet, elköltöztök, és majd a bíróság intézi a vagyonmegosztást. Nem teheted ki a lakásából!
2011. dec. 22. 20:03
10/10 A kérdező kommentje:
Jó. Ezt már a másik hozzászólásodból is felfogtam. Köszi. Költözésre nincs pénz:S ezért tűnik teljesen kilátástalannak minden
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!