Miért ilyenek a szüleim, mit kezdjek így az életemmel? :' (
Az egyetlen dolog az életemben amit igazán szerettem és most szeretnék csinálni az a hegedülés. 5évig jártam zeneiskolába, de a szüleim kiírattak mondván túl sokba kerül és inkább az angol nyelvvizsgára készüljek és járjak magántanárhoz arra adnak pénzt.
Semmi kedvem nincs azóta mióta abba hagytam a hegedülést, a suliban is romlottak a jegyeim, a nyelvvizsga sincs még meg és egyszerűen elment az életkedvem :( Mit tehetnék?
Szia!
Most olvasom a kérdésed... ez gyönyörű, ez a darab!
Nem szabad abbahagyni, amit az ember ennyire szeret...
Járj utána, milyen szponzort lehetne szerezni, ki támogatja a tehetséges fiatalokat. Beszélj a tanároddal.
És ahogy mindenki mondta, karácsonyra, szülinapra, névnapra, MINDENRE pénzt kérj hegedűre és hegedűórákra. Barátoktól is, rokonoktól is, szülőktől is, mindenkitől.
Vállalj munkát: írod, falun laksz, messze mindentől. Korrepetálhatsz gyerekeket a faluban, vállalhatsz bébiszittelést, bevásárlást, ház körüli munkát (csak az UJJAIDRA vigyázz... fúrás-faragást ne vállalj...)
Ismerek olyat, aki anno 19 évesen egyedül ment külföldre a háború után, s hogy a zongorát bérelni tudja és az edzéseit finanszírozza, meg a lakbért, dolgozott persze, de ezek mellett a kiadások mellett keményen böjtölt... Elég egyoldalúan étkezett szegény, de meghozta ezt az áldozatot, mert a gyakorlás és az edzés volt a mindene... mint Neked a hegedűd!
Minden jót kívánok Neked, boldog életet, és azt, hogy az unokáidnak majd mesélhesd, hogy milyen ügyesen megküzdöttél fiatal korodban a hegedülés lehetőségéért... :)
Ui: Konzervatóriumba átiratkozni?
Ha ven egy ennyire fontos dolog az életedben, küzdj érte, az csak nemesít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!