Hogyan lehetnek ennyire különbözőek a szüleim?
Apukám 47 éves de nagyon jól tartja magát, izmos mert sokat sportol és konditerembe is jár.
A lányok és nők megszokták nézni őt az utcán.
Amikor ketten sétálunk az utcán akkor büszke vagyok, hogy ez a jópasi az én apukám.
Azt szeretem a legjobban amikor azt hiszik, hogy én a barátnője vagyok. :)
Anya viszont nagyon elhanyagolja magát, el van hízva, nem akar kozmetikushoz járni, nem akar szép ruhákba járni, pedig apa mindent fizetne.
Hiába mondja neki apa, hogy vegyen példát rólam nőiességben, anya továbbra is elhanyagolja magát.
mióta van ez?
kérdezd meg tőle, hogy miért jó ez neki
meg gondoljon már arra hogy apukád sem egy ilyen nőbe szeretett bele, és hogy nem esik jól neki hogy ennyire nem törődik magával
Hát igen, legtöbb esetben ez fordítva van, hogy a férfi hanyagolja el magát.
Amúgy ha nem akar tenni ellene semmit anyukád akkor hiába mondjátok el neki ezerszer, csak rosszabb lesz.
Igaz nem tegnap volt, de talán történt vele 2-3 évvel ezelőtt olyan dolog ami miatt ilyen drasztikusan megváltozott?
Ha jól emlékszem régebben már feltetted ezt a kérdést amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!