Miért ilyenek a szüleim, mit kezdjek így az életemmel? :' (
Az egyetlen dolog az életemben amit igazán szerettem és most szeretnék csinálni az a hegedülés. 5évig jártam zeneiskolába, de a szüleim kiírattak mondván túl sokba kerül és inkább az angol nyelvvizsgára készüljek és járjak magántanárhoz arra adnak pénzt.
Semmi kedvem nincs azóta mióta abba hagytam a hegedülést, a suliban is romlottak a jegyeim, a nyelvvizsga sincs még meg és egyszerűen elment az életkedvem :( Mit tehetnék?
Hány éves vagy? Vállalj diákmunkát és fizesd abból a zeneiskolát.
Kérj rá pénz a nagyszülőktől, keresztszülőktől!
Azt, hogy hány éves vagyok azt inkább nem írnám le, mert mindenki nekem ugrana, hogy keressem meg a rávalót. Nem múltam el 18.
Diákmunkára nem mehetek, mert egy faluban lakunk és a legközelebbi hely, ahol lehet vállalni 35km-re van és semmilyen normális tömegközlekedés nincs, főleg meg hétvégén. Hétköznap meg a szüleim nem engedik, a suli miatt :/
Nincs hegedűm :(
iskolai hangszeren játszottam mindig
sajnos
Vegyél egy hegedűt. Akár használtan is. Ha 18 nem leszel akkor dolgozhatsz, addig is azt is csinálod amit szeretsz. Szülőket meggyőzni lehetetlen. Hegedülni meg el lehet menni a parkba is. :P
23/N
hát nagyon remélem, hogy nyáron eltudok menni diákmelóra, mert nem tudok hegedű nélkül élni :(
tavaly ezzel nyertem megyei első helyezést: http://www.youtube.com/watch?v=k4w5kw8JQTA&feature=related
:'( komolyan sírok ha meghallgatom, annyira hiányzik a hegedűlés :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!