Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem veszik észre, hogy...

Miért nem veszik észre, hogy már felnőttem?

Figyelt kérdés

17/L vagyok de apa és a bátyám még mindig úgy kezel mintha kislány lennék.

Sokszor emelgetnek, meg "kicsi"-nek hívnak.

Apa sokszor még bejön a szobámba, hogy ő takarjon be és egy jóéjt puszit ad a homlokomra.

2011. dec. 21. 17:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Milyen emelgetés?
2011. dec. 21. 18:10
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ezt csinálják a családtagjaim, én is ennyi idős vagyok, de szerintem ebben a korban még inkább vagyunk gyerekek, mint felnőttek, ezt lásd be:) Felnőtt az, aki eltartja magát és önállódosik teljesen.
2011. dec. 21. 18:11
 13/22 anonim ***** válasza:

Néhány hónap és betöltöm a negyvenet!

Anyám a mai napig "kicsi fiamnak" nevez és én ennek örülök.

Apám már hét éves koromban meghalt, de örülnék ha ő is így hívna!

Tedd össze a kezedet, amiért ilyen családod van!

2011. dec. 21. 18:51
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem nőttél még fel, ha ezt a kérdést kiírtad... :) Az emelgetés pedig a szeretet jele, de ha ennyire zavar, akkor mondd meg nekik!
2011. dec. 21. 19:53
 15/22 anonim ***** válasza:
Az jobb lenne, ha sz.rnának a fejedre? Szívesen cserélek veled egy hétre h megtudd, milyen, amikor édesapád - akivel 6 éven át jóban-rosszban egymás mellett álltatok, és bármikor számíthattál rá - egy idióta nő miatt nagy ívben tesz rád.
2011. dec. 21. 20:34
 16/22 anonim ***** válasza:

én 22 éves vagyok, a nagyszüleim minden este felhívnak...ha otthon vagyok a szüleimnél jóéjt puszival búcsúztatjuk a napot. Ettől nem vagyok kevésbé felnőtt...

csak szeretnek:)

2011. dec. 21. 20:39
 17/22 anonim ***** válasza:
Én 20 vagyok,itthon lakok még és anyum a mai napig szokott jóéjt puszit adni.:D
2011. dec. 23. 13:23
 18/22 anonim ***** válasza:

Talán azért nem veszik észre, mert 17 évesen még kislány vagy, nem felnőtt! Meg azért is, mert nem nyilvánítasz felnőttes magatartást.

19 vagyok, és én se tartom magam felnőttnek.

2011. dec. 24. 23:22
 19/22 anonim ***** válasza:
Örülj neki! Amúgy ha csak ezek a gondjaid akkor az nem probléma. 30 felett majd te is meglátod, hogy 17 évesen még csak gyerek vagy.
2011. dec. 25. 01:00
 20/22 magyaros válasza:
őszintén, légy boldog. nem sokan ilyen szerencsések. vidd tovább.
2011. dec. 25. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!