Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok mi a "menetrend"...

Nálatok mi a "menetrend" karácsonykor? Első, második napján mentek a szülőkhöz, vagy hogy szoktátok tölteni?

Figyelt kérdés
Nálunk mindig ebből van a vita, hogy mikor kinek a családjával találkozunk. Elég akaratos emberkék vannak mindkét családban, nem figyelik igazán, hogy nem csak ők vannak, de van egy másik része is a családnak, ahova szintén menni szeretnénk. És persze mindig nekünk kell alkalmazkodnunk mindenkihez. Már annyira unom. Az idén már ott tartottunk, hogy én megyek ide, te mész oda, és mindkét család boldog, és nem kell könyörögnünk, hogy kicsit csúsztassunk már a programon. De ez sem jött össze, most nem egymásra szervezték, hanem egymás után, de úgy, hogy tiszta rohanás lesz számunkra. Egyikhez délután menni, ott aludni, reggel kelni korán, rohanni haza ( persze nem is egy településen lakunk ), tusolni, átöltözni, cuccokat magunkhoz venni, és oda érni ebédre. Próbáltam, hogy mi nem aludnánk ott, de majdnem kitört a harmadik világháború. Most én vagyok túl nyavajgós, vagy ti is túl rohanósnak éreznétek?Ja, és kocsink persze nincs, hogy megkönnyítené a helyzetet. Akkor még nem is szólnék semmit.

2011. dec. 21. 16:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
17:54-es válaszoló vagyok és őszintén sajnálom,hogy ilyen helyzetbe kerültél!Annyira megértelek!Nálunk is állandó vita van,de még azon is,hogy a gyerekek mikor-melyik nagyszülőnél vannak,komolyan,mint ha versenyeznének egymással.Ráadásul anyós és após elváltak,így nem hívhatom együtt a párokat,mert anyósom ki nem állhatja apósom élettársát,folytassam?Szörnyű.A karácsony,de még a szilveszter is (hogy melyik nagyszülőnél legyen a kisebbik gyerek,mert a nagyobbik már inkább velünk jön) állandó gyomorgörcs,és ez már elkezdődik október végén.Komolyan örülök,ha békességben eltelnek az ünnepek.Pedig alapjában a legszebb ünnep,szeretem és várom is,csak hát így nem teljes az öröm.
2011. dec. 21. 19:52
 12/16 anonim ***** válasza:

24-én délelőtt a férjem szüleinél vagyunk akkor oda is adjuk egymásnak az ajándékokat. (Náluk nincs nagy jelentősége a karácsonynak, az én családomnál viszont igen). És még aznap délután pedig utazunk az én családomhoz és a szentestét már ott töltjük és ott maradunk végig, szerintem 26-án jövünk haza, mert 27-én már dolgozik a férjem. Ez lesz a 3. karácsonyunk és 1 éve vagyunk házasok.

27/N

2011. dec. 21. 20:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Még nem tudom pontosan, annyit tudok, hogy 24-én a páromékhoz is, hozzánk is megyünk a párommal. 25-én jönnek a tesómék akkor gondolom szintén nálunk vacsi...

21-L

2011. dec. 21. 20:41
 14/16 A kérdező kommentje:

Ahogy olvasgatom a válaszokat, igen sok helyen nem telik felhőtlenül a karácsony.:( Elég szomorú.

Pedig milyen szép is lenne, ha úgy telne el ez a három nap, ahogy kellene. Szeretetben, boldogságban, békében.

Más kérdéseknél is elég szomorú dolgokat olvastam a karácsonnyal kapcsolatban. Nagyon sokan nem várják. Ekkor jönnek elő a családi balhék, apuka egész végig veszekszik...

Mikor kérdezte a férjem, hogy mit szeretnék karácsonyra, csak az jutott eszembe, hogy békét, és őszinte szeretetet.

De nem mondtam neki, nem akartam lehangolni. Ő jobban bírja az ilyesfajta stresszeket, ő még mindig nagy hévvel várja a karácsonyt. Írígylem.

2011. dec. 21. 21:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Irigyellek hogy ilyen férjed van! Az én férjem meg olyan, hogy állandóan azt mondogatja, hogy utálja a karácsonyt és ilyenkor még durvább velem, mint általában, de egyébként is mindig megbánt, ilyenkor meg még ingerültebb. :(( Szóval ezek szerint léteznek olyan pasik, akik másként gondolkodnak, jó tudni...
2011. dec. 22. 15:42
 16/16 A kérdező kommentje:

Utolsó, nagyon sajnálom amit írtál.

Igen, szerencsére a férjem írígylésre méltó, szerencsém van vele.

Egy nem tökéletes család-probléma elhanyagolható egy rossz férj mellett.

2011. dec. 22. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!