Nálatok mi a "menetrend" karácsonykor? Első, második napján mentek a szülőkhöz, vagy hogy szoktátok tölteni?
24-én délelőtt a férjem szüleinél vagyunk akkor oda is adjuk egymásnak az ajándékokat. (Náluk nincs nagy jelentősége a karácsonynak, az én családomnál viszont igen). És még aznap délután pedig utazunk az én családomhoz és a szentestét már ott töltjük és ott maradunk végig, szerintem 26-án jövünk haza, mert 27-én már dolgozik a férjem. Ez lesz a 3. karácsonyunk és 1 éve vagyunk házasok.
27/N
Még nem tudom pontosan, annyit tudok, hogy 24-én a páromékhoz is, hozzánk is megyünk a párommal. 25-én jönnek a tesómék akkor gondolom szintén nálunk vacsi...
21-L
Ahogy olvasgatom a válaszokat, igen sok helyen nem telik felhőtlenül a karácsony.:( Elég szomorú.
Pedig milyen szép is lenne, ha úgy telne el ez a három nap, ahogy kellene. Szeretetben, boldogságban, békében.
Más kérdéseknél is elég szomorú dolgokat olvastam a karácsonnyal kapcsolatban. Nagyon sokan nem várják. Ekkor jönnek elő a családi balhék, apuka egész végig veszekszik...
Mikor kérdezte a férjem, hogy mit szeretnék karácsonyra, csak az jutott eszembe, hogy békét, és őszinte szeretetet.
De nem mondtam neki, nem akartam lehangolni. Ő jobban bírja az ilyesfajta stresszeket, ő még mindig nagy hévvel várja a karácsonyt. Írígylem.
Utolsó, nagyon sajnálom amit írtál.
Igen, szerencsére a férjem írígylésre méltó, szerencsém van vele.
Egy nem tökéletes család-probléma elhanyagolható egy rossz férj mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!