Ti szóvá tennétek a férjeteknek vagy nyelnétek egyet? Anyós kérdés.
Zalában lakunk a férjemmel és a 3 hetes kislányommal, Anyósom meg Pesten. Nyugdíjas, 12 utazása ingyenes. De azt ugye nem akarja felhasználni és burkoltan közölte, hogy akkor kifizethetnénk a buszjegyét, amikor jön hozzánk.
Én tényleg hálás vagyok, hogy segít nekem, meg örülök, hogy látni akarja az unokáját, de ennyi erővel mindenkinek kifizessük az útiköltségét, aki meglátogat minket?
Egyébként jó anyagi körülmények között él, kocsit tud fenntartani, évente többször külföldön nyaral, tehát nem havi 40 ezerből gazdálkodik, akkor nyilván én is másképp állnék hozzá.
Bocs, ha hosszú lett, csak nem tudom, hogy ezt most hogy reagáljam le...
Szerintem hagyd rá a férjedre,hadd döntse el ő mit szeretne.
Megjegyezheted neki hogy neked ez rosszul esik,de döntse el ő kifizeti vagy sem.
Az már viszont földhöz vágna:::))) Anya rengeteget segített, mind anyagilag, mind lelkileg, anyósomról ez annyira nem mondható el. De nem is vártam, mindig megoldottunk mindent valahogy, ezért soha nem tettem szemrehányást.
Lehet, hogy pont ez a baj, hogy nem szóltam semmit, szépen gyűlt és most ezen kibukott. Csak tényleg nagyon rosszul esik, hogy a babára eddig egy fillért nem költött, nem várom el, tényleg, de akkor legalább a kis utazási utalványából áldozhatna rá. Szerintem.
Hát, látom elég egyöntetűek a vélemények, köszönöm, azt hittem, hogy én reagálom túl, de megnyugtattatok:)
Az utolsó ötlet nagyon jó, azt szerintem megjátszom. Vagy mondom Neki, hogy kérjem számlát a nevemre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!