Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tudom, nem idevaló kérdés, de...

Tudom, nem idevaló kérdés, de mit vesztek a férjeteknek karácsonyra?

Figyelt kérdés

Teljesen tanácstalan vagyok. 11 éve vagyunk együtt. A kisfiúnk 2,5 éves. Hármas program kilőve, mert nagyon társas lény, tehát valami személyes kellene..

Ötletek csajok?

Min. az utolsó 3 évet írjátok le! :)

2011. nov. 22. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Vettem már neki órát,készítettem neki egy cd-t a kedvenceivel,autóápoló cuccot(a márkásabbakból). De most már inkább a gyerekekre költjük,nem veszek idén neki semmit,csak a kedvencét főzöm meg.Újházi tyúkhúsleves, kijevi csirkemell,sült hal,aszalt szilvával töltött pulyka mell.Nem tipikus karácsonyi menü,de ezek a kedvencei,és nagyon ritkán csinálom.
2011. nov. 22. 20:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

hát mi is tavaly beszéltük meg hogy nem ajándékozunk ezentúl egymásnak. (anyum szerint ehhez még igen fiatalok vagyunk:)) 3 hónapos lesz pont a második babánk karácsonykor szóval inkább mi is a két gyerekre költünk.

De nekem azért lesz egy pici meglepim, a régi ezüstjeimből csináltatok két egyforma medált ami unisex és belegravíroztatom a két gyerek születési dátumát.Neki is nekem is lesz egy. Vagy egy másik ötlet lehet csináltatni fotókönyveket vagy pl fényképes puzzlét ezzel jól el lehet szórakozni karácsonykor.

2011. nov. 22. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Könyv, pulóver, makett (jármű), playstation játék, dvd.
2011. nov. 24. 04:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!