Au pair leszek Angliában febuártól 1 évig, ezért nagyon meg szeretném fontolni milyen családhoz kerülök! Arab családnál volt már valaki aupair? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Hosszú ideje levelezünk, a fizetés jó, 2 éves kislányra kell majd vigyáznom, de engem főleg az érdekel hogy arab/angol család között mik a lényeges különbségek? Előre is köszi.2011. dec. 20. 11:02
11/14 A kérdező kommentje:
Van Angliában rokonom, úgyhogy ő bármikor kimentene hogyha úgy döntenék egy idő után hogy nem megy, utána úgyis találnék másik családot, de nem szeretnék variálni. Még van pár napom dönteni utána az angol család keres mást, addig próbálok minél többet megtudni róluk még. A magyarokról is hallottak gondolom rémsztorikat, minden alkalmazkodás kérdése, a jövőben kiderül kinek mennyire megy!:D Köszönöm mindenkinek a segítséget!
2011. dec. 20. 11:34
12/14 anonim válasza:
Szia!
Én Londonban voltam au-pair.
Az apa arab, az anya lengyel volt.
1 hónap után hazajöttem.
13/14 A kérdező kommentje:
Ohh...hát ez nem valami jó.:D Én megpróbálom, ha nem megy keresek másik családot! :)
2012. jan. 19. 13:04
14/14 anonim válasza:
Szia!
hogy döntöttél, vagy már esetleg kint is vagy ??? Milyen a családdal ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!