Kezdőoldal » Utazás » Európa » Au-pair-kedés Angliában....

Au-pair-kedés Angliában. Milyen oldalakat nézzek? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Júliusban készülök au-pair-nek menni angol nyelvterületre. 10 éve tanulok angolul, de nem megy valami fényesen (kifogtam az összes pocsék nyelvtanárt). Persze addig még fejlesztem, de félek hogy majd gyorsan beszélnek és én nem értem. Volt ebből valakinek problémája? A másik (lehetőleg még nagyobb) félelmem, hogy eladnak szexrabszolgának. Olvastam róla és jól megijedtem. Hol keressek és mit tegyek hogy ezt mindenképp elkerüljem?
2009. dec. 23. 14:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én január-februárban akarok kimenni Angliába aupairnek. Én most ügynökségnél regisztráltam, most várok.

"de félek hogy majd gyorsan beszélnek és én nem értem":

Jaj, ettől ne félj. Biztos, hogy lesz ilyen, kár ezen aggódni! Tudják, hogy nem anyanyelved az angol, tisztában vannak vele, hogy lesznek dolgok, amiket először nem értesz majd meg, elvégre ennek az egésznek a célja a nyelvtanulás. Egyik barátnőm most nyáron volt kint, ő Németbe, és hát kb alapfokon tud csak németül, gondolhatod, hogy voltak ilyen helyzetek. Most ő is újra ki fog menni majd. :) Szóval semmi nagyobb gond nem lesz, ha nem értesz mindent.

"eladnak szexrabszolgának":

Akkor mindenképp ügynökségnél jelentkezz aupairnek, az úgy biztosabb, elvégre is regisztrálnak téged, h ott vagy, és elvileg leellenőrzik a családokat is.

Ja, és a legfontosabb: SOHA, senkinek ne add ki semmilyen iratodat a kezedből!!!

Közvetítő,ügynökség pedig rengeteg van.

Sok sikert!

2009. dec. 23. 14:59
 2/9 anonim válasza:
Szia!ha megbízható közvetítő irodán keresztül szeretnél menni, az au pair kft-t tudom neked ajánlani.én is rajtuk keresztül mentem, bár nem angliába , hanem németo.-ba.nagyon sok országba közvetítenek és tényleg megbízhatóak.ha nem a pénzkeresés motivál, hanem a nyelvtanulás akkor ez szerintem a legjobb.bár még így is többet kapsz, mint az itthoni minimálbér:-))ez a címük: [link] Ja! és kötelező kint nyelvi suliba is járni, amit a családnak kell fizetnie! Rem tudtam segíteni.Sok sikert és kellemes ünnepeket!:-)
2009. dec. 23. 15:01
 3/9 anonim ***** válasza:
És még valami: Neked sosem kell ezért fizetni, az ügynökség sem kérhet tőled pénzt! Neked csak az utat kell fizetned, semmilyen díjat nem kérhetnek tőled.
2009. dec. 23. 15:02
 4/9 anonim válasza:

jelenleg au pair vagyok Angliaban es a brick au pair ugynokseggel jottem ki. hihetetlen mertekben mellettem alltak\allnak mikor problemam van! a legjobb h az ugynokseg vezetoje magyar szarmazasu es magyarul tudsz vele beszelni,kerdezni minden fontos infot,csaladot is nagyon gyorsan talalnak,nekem 1 het alatt...

ha erdekel ird googleba: brick au pair es rogton kidobja neked. sok sikert

2010. jan. 8. 21:21
 5/9 csaj10 válasza:
Szia!olvastam,hogy a brick au pair közvetítő céggel mentél ki, és kérdésem lenne, hogy milyen az au pairkedés? nincs honvágyad? előre is köszi a választ :)
2012. okt. 29. 15:18
 6/9 anonim válasza:

gumtree.co.uk

Itt találhatsz aupair munkát bőven, én is itt találtam az enyémet, teljesen biztonságos, de persze nem szabad naivnak lenni,itt elég könnyű találni csak sok családnak kell irnod h szeretnél menni, aztán visszaírnak, felhivnak, aztán interju....

19 l London

2014. febr. 7. 05:37
 7/9 anonim válasza:
a nyelvbe belejössz és nem kell félned h eladnak szexrabszolgának, ha ettől félsz ne menj ki, nem szabad felelőtlennek lenni, szerintem Agliába nagyon fontos h határozott legyél és h nem ijedj meg ilyen hlyeségektől
2014. febr. 7. 05:39
 8/9 A kérdező kommentje:
:D Koszi a valaszt, en azota mar voltam kint 1 evet, most meg mar harmadikos vagyok egyetemen (itthon)...:D En mondjuk (ingyenes) kozvetitovel mentem, es eszembe se jutna massal, mert nagyon sokan porul jartak az ismeroseim koreben, de te szerencses vagy, az a lenyeg. :)
2014. febr. 7. 13:40
 9/9 anonim ***** válasza:
És melyik ügynökséggel voltál kint?
2014. ápr. 29. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!