Au-pair-kedés Angliában. Milyen oldalakat nézzek? Tapasztalatok?
Szia! Én január-februárban akarok kimenni Angliába aupairnek. Én most ügynökségnél regisztráltam, most várok.
"de félek hogy majd gyorsan beszélnek és én nem értem":
Jaj, ettől ne félj. Biztos, hogy lesz ilyen, kár ezen aggódni! Tudják, hogy nem anyanyelved az angol, tisztában vannak vele, hogy lesznek dolgok, amiket először nem értesz majd meg, elvégre ennek az egésznek a célja a nyelvtanulás. Egyik barátnőm most nyáron volt kint, ő Németbe, és hát kb alapfokon tud csak németül, gondolhatod, hogy voltak ilyen helyzetek. Most ő is újra ki fog menni majd. :) Szóval semmi nagyobb gond nem lesz, ha nem értesz mindent.
"eladnak szexrabszolgának":
Akkor mindenképp ügynökségnél jelentkezz aupairnek, az úgy biztosabb, elvégre is regisztrálnak téged, h ott vagy, és elvileg leellenőrzik a családokat is.
Ja, és a legfontosabb: SOHA, senkinek ne add ki semmilyen iratodat a kezedből!!!
Közvetítő,ügynökség pedig rengeteg van.
Sok sikert!
jelenleg au pair vagyok Angliaban es a brick au pair ugynokseggel jottem ki. hihetetlen mertekben mellettem alltak\allnak mikor problemam van! a legjobb h az ugynokseg vezetoje magyar szarmazasu es magyarul tudsz vele beszelni,kerdezni minden fontos infot,csaladot is nagyon gyorsan talalnak,nekem 1 het alatt...
ha erdekel ird googleba: brick au pair es rogton kidobja neked. sok sikert
gumtree.co.uk
Itt találhatsz aupair munkát bőven, én is itt találtam az enyémet, teljesen biztonságos, de persze nem szabad naivnak lenni,itt elég könnyű találni csak sok családnak kell irnod h szeretnél menni, aztán visszaírnak, felhivnak, aztán interju....
19 l London
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!