Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám hogy lehet ilyen pénzéhe...

Anyám hogy lehet ilyen pénzéhes, hogy akarhat engem is rávenni?

Figyelt kérdés

Huszonéves,régóta önálló,nagyjából jól fizető munkával rendelkező nő vagyok.

Exem eléggé kihasznált anyagilag,gyakorlatilag élősködött.

Jelenlegi párommal fél éve vagyunk együtt,ő végre komoly.

Imád engem,meglep folyamatosan kisebb-nagyobb dolgokkal (virág,csoki,nadrág,amit épp meglát),és sokszor nem hagy fizetni.

Ezt amennyire tudom viszonzom,nálam vacsik,én is meglepem ezzel-azzal.

Sosem voltam az a lány,akit érdekel hogy ugyanannyit költenek-e rám,mint én a másikra. (ezért is tudott kihasználni az ex évekig).

Beszélgettem anyámmal,aki kifejtette hogy én vagyok a nő,párom fizessen csak mindenem,én meg ne költsek rá csak amennyit nagyon muszáj (nem tudja hogy én is meglepem ezzel-azzal).

Most komolyan,normális?

És még csodálkozik hogy nem működik a házassága ami a pénzre alapult...

2011. dec. 19. 22:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na akkor kezet foghat az én anyámmal. Szerinte ugyanis a lábam közt hosszú távú befektetést hordok,amit nem szabad eltékozolni csakis az ú.n. "jópartira" -.- Nem véletlen,hogy nem tartjuk a kapcsolatot
2011. dec. 20. 02:14
 12/16 A kérdező kommentje:

De nehogymár ez legyen az elfogadott.

Azét tanultam,és tanulok még meló mellett hogy jó melóm legyen,ami meg is van nagyjából,párezerez forint a különbség a fizunk között,leégne a bőr a képemről ha hagynám hogy fizessen állandóan.

Nem is megyünk hozzájuk karácsonykor,ez is közrejátszik,nekem ne nézegesse azt hogy mivel mentünk (nincs saját kocsija,nekem se),és mit vittünk.

2011. dec. 20. 06:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Anyud ilyen, ebben nőtt föl, vagy simán csak egy pénzéhes, buta nő. Ennyi, fogadd el ilyennek, neked nem muszáj olyannak lenned. :)
2011. dec. 20. 10:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Én nem azt mondanám erre, hgoy anyukád nem normális, hanem azt, hogy anyukád a régi időben él, amikor még tényleg az volt a szokás, hogy a férfi fizet, a nőnek pedig illik elfogadnia. Ezen felül félthet is, nem akarja, hogy ugyanúgy kihasználjanak, mint az exed. Jó tudom, a mostani párod nem ilyen, de anyukád gondolhatja úgy is, hogy jelenleg még a "rózsaszín köddel" a szemed előtt nem tudod felmérni teljesen, valamint azt is el tudom képzelni, anyukád nem ismeri még annyira a párodat így fél év távlatából. Én azért ebből nem azt szűrném le, hogy normális-e....
2011. dec. 20. 11:27
 15/16 A kérdező kommentje:

Anyám csupán 40 éves,nem öreg,hogy a régi időkben éljen.(nagyon fiatalon szült engem)

És nem ezt látta gyerekként,nagyim több gyerek mellett dolgozott,látta el a háztartást,mégsem vallja ezt.

2011. dec. 20. 11:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Na, ezt egyszer apám barátnője próbálta belém verni, hogy a férfiak arra vannak, hogy fizessenek... Kezdem kapizsgálni, hogy miért nem volt elég pénzünk soha...
2011. dec. 20. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!