Anyám hogy lehet ilyen pénzéhes, hogy akarhat engem is rávenni?
Huszonéves,régóta önálló,nagyjából jól fizető munkával rendelkező nő vagyok.
Exem eléggé kihasznált anyagilag,gyakorlatilag élősködött.
Jelenlegi párommal fél éve vagyunk együtt,ő végre komoly.
Imád engem,meglep folyamatosan kisebb-nagyobb dolgokkal (virág,csoki,nadrág,amit épp meglát),és sokszor nem hagy fizetni.
Ezt amennyire tudom viszonzom,nálam vacsik,én is meglepem ezzel-azzal.
Sosem voltam az a lány,akit érdekel hogy ugyanannyit költenek-e rám,mint én a másikra. (ezért is tudott kihasználni az ex évekig).
Beszélgettem anyámmal,aki kifejtette hogy én vagyok a nő,párom fizessen csak mindenem,én meg ne költsek rá csak amennyit nagyon muszáj (nem tudja hogy én is meglepem ezzel-azzal).
Most komolyan,normális?
És még csodálkozik hogy nem működik a házassága ami a pénzre alapult...
De nehogymár ez legyen az elfogadott.
Azét tanultam,és tanulok még meló mellett hogy jó melóm legyen,ami meg is van nagyjából,párezerez forint a különbség a fizunk között,leégne a bőr a képemről ha hagynám hogy fizessen állandóan.
Nem is megyünk hozzájuk karácsonykor,ez is közrejátszik,nekem ne nézegesse azt hogy mivel mentünk (nincs saját kocsija,nekem se),és mit vittünk.
Anyám csupán 40 éves,nem öreg,hogy a régi időkben éljen.(nagyon fiatalon szült engem)
És nem ezt látta gyerekként,nagyim több gyerek mellett dolgozott,látta el a háztartást,mégsem vallja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!