Mit akarhat tőlem?
Egy srác akivel már szimpatizálunk 2 hónapja kb., elhívott korizni a barátaival. Mindennap összefutunk véletlenül, és azt vettem észre hogy felcsillan a szeme amikor találkozunk, tehát hogy örül nekem, ezt látom rajta. Múltkor amikor visszaadtam neki a telefonját, hozzáért ugye a kezemhez és picit úgy maradtunk, aztán amikor magyarázott valamit nekem angolból, amit nem értettem, olyan példát mondott, hogy "Láttam egy lányt tegnap, aki nagyon szép volt", és amikor ezt mondta akkor folyamatosan a szemembe nézett és picit el is mosolyodott és tök közel állt előttem. Keresi a társaságomat, amikor mentem haza suliból akkor együtt indultunk el (teljesen másfelé lakunk, kb 10 percig megyünk ugyanazon az úton), de szembe jött az egyik barátja akivel leállt beszélgetni én meg elindultam, de 2 percre rá utánam szaladt. Kérdezősködik elég sokat tőlem, főleg magán jellegű dolgokat, de hogy van e valakije azt még mindig nem tudom, nem merem tőle megkérdezni és ezért nem tudom hogy mit akarhat tőlem. Egyébként ő sem tudja hogy nekem van e barátom.
19L
Kedves kérdező!!!
Most szépen olvasd el amit leírtál!
Már meg is van a válasz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!