Mit akarhat tőlem?

Figyelt kérdés

Egy srác akivel már szimpatizálunk 2 hónapja kb., elhívott korizni a barátaival. Mindennap összefutunk véletlenül, és azt vettem észre hogy felcsillan a szeme amikor találkozunk, tehát hogy örül nekem, ezt látom rajta. Múltkor amikor visszaadtam neki a telefonját, hozzáért ugye a kezemhez és picit úgy maradtunk, aztán amikor magyarázott valamit nekem angolból, amit nem értettem, olyan példát mondott, hogy "Láttam egy lányt tegnap, aki nagyon szép volt", és amikor ezt mondta akkor folyamatosan a szemembe nézett és picit el is mosolyodott és tök közel állt előttem. Keresi a társaságomat, amikor mentem haza suliból akkor együtt indultunk el (teljesen másfelé lakunk, kb 10 percig megyünk ugyanazon az úton), de szembe jött az egyik barátja akivel leállt beszélgetni én meg elindultam, de 2 percre rá utánam szaladt. Kérdezősködik elég sokat tőlem, főleg magán jellegű dolgokat, de hogy van e valakije azt még mindig nem tudom, nem merem tőle megkérdezni és ezért nem tudom hogy mit akarhat tőlem. Egyébként ő sem tudja hogy nekem van e barátom.

19L

2011. nov. 12. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem szexuális kapcsolatot akar létesíteni veled.
2011. nov. 12. 18:24
 2/7 anonim ***** válasza:
25%

Kedves kérdező!!!

Most szépen olvasd el amit leírtál!

Már meg is van a válasz:)

2011. nov. 12. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kedvel téged 100%.Ha csak lefeküdni akarna akkor nyomulna.Az elmontaid alapján kezd közeledni hozzád.Ha neked is tetszik akkor megdicsérheted.Elöbb vagy utóbb szerintem lesz ebböl még több is.
2011. nov. 12. 18:33
 4/7 Lizi 40 válasza:
Ezt a "van valakije kérdést" minél előbb tisztáznotok kellene. Ha van, akkor valószínű hogy szexet akar, ha nincs akkor édesen közeledik hozzád.
2011. nov. 12. 19:05
 5/7 anonim válasza:
csak tudnám mikor egyértelmű jeleket ad miért kell kimondania hogy észrevedd.
2011. nov. 12. 20:45
 6/7 A kérdező kommentje:
De nem tudom a családi állapotát. Mindig az van bennem hogy többet képzelek bele mint ami..
2011. nov. 12. 20:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Megtudtam, hogy van barátnője.
2011. nov. 15. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!