Anyám hogy lehet ilyen pénzéhes, hogy akarhat engem is rávenni?
Huszonéves,régóta önálló,nagyjából jól fizető munkával rendelkező nő vagyok.
Exem eléggé kihasznált anyagilag,gyakorlatilag élősködött.
Jelenlegi párommal fél éve vagyunk együtt,ő végre komoly.
Imád engem,meglep folyamatosan kisebb-nagyobb dolgokkal (virág,csoki,nadrág,amit épp meglát),és sokszor nem hagy fizetni.
Ezt amennyire tudom viszonzom,nálam vacsik,én is meglepem ezzel-azzal.
Sosem voltam az a lány,akit érdekel hogy ugyanannyit költenek-e rám,mint én a másikra. (ezért is tudott kihasználni az ex évekig).
Beszélgettem anyámmal,aki kifejtette hogy én vagyok a nő,párom fizessen csak mindenem,én meg ne költsek rá csak amennyit nagyon muszáj (nem tudja hogy én is meglepem ezzel-azzal).
Most komolyan,normális?
És még csodálkozik hogy nem működik a házassága ami a pénzre alapult...
Akkor meg NE keverd bele anyudat! Az ő életét úgy éli ahogy akarja, nem bántott téged, csak elmondta a véleményét.
Mert a kérdésed sajnos őrá irányul, olvasd el...
azt kérdezek amit akarok
kérdés róla szól,ki másról irnék
Nem tud arról hogy az ex mennyire használt ki,csak hogy a végkifejletben ez is szerepelt.
azt viszont látja hogy párom próbál elhalmozni mindennel (ez nem csak pénzbe kerülő dolgokra érvényes,csak ugye külvilágnak ennyi látszik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!