A b. nejem ugy allt bosszut rajtam egy hosszabb alkoholos idoszakomert hogy megcsalt. Mindketten lezartuk ezeket a reszeket az eletunkben de ezekutan lehet meg normalis egyuttelest folytatni?
Kérdező, miért nem úgy fogod fel, h mindketten hibáztatok, beismertétek, megbeszéltétek, túl tudtok lépni rajta? Nyilván egy férfinak rosszul esik ha megcsalják (hidd el egy nőnek épp úgy), de valószínűleg a nejednek meg az eset szarul h hosszabb ideig alkoholizáltál. Szerintem a te sztoridban nincsenek súlyozásos hibapontok. 1:1, ha lezárjátok, akkor 0:0.
Ha minden rendbe jön, te nem iszol majd, ő nem pasizik.De ha azon agonizálsz h vajon az ivás és a megcsalás milyen fajsúlyú bűn,és h az övé nagyobb, akkor te nem is tudsz neki megbocsátani. Volt egy pasim, azon kesergett h a neje pasizik, tette mindezt az én ágyamban...szerinte neki lehet, de a nő ezért egy kva...
Persze, egy tisztességtelen dologra tisztességtelen dologgal reagált.
Nem kevésbé hibázott a nő sem, csak hát ezt itt az oldalon nem lehet mondani...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!