Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? Van esély...

Hogyan tovább? Van esély arra, hogy megbocsájt? Egyáltalán hogyan adjam elő? Nem egyszerű a helyzet.

Figyelt kérdés

Barátnőmmel kb. 2,5 éve vagyunk együtt, jó a kapcsolatunk, nagyon szeretjük egymást. Viszont közénk állt az anyja.

A legkevésbé sem vagyok büszke rá, de elcsavarta a fejem. Mentségemre szólva, nagyon dögös nő és iszonyat nagy ribanc, aki már hosszú ideje nyomult rám (is), és eddig bírtam ellenállni neki.

Az eset kb 2 hete történt és azóta lelkiismeret furdalásom van. Szeretem a barátnőm, de ezt nem tudom magamban tartani. Előbb-utóbb úgyis kiderülne, és jobb most mint azután, hogy új szintekre lép a kapcsolatunk.

2011. dec. 19. 09:05
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
19%

En voltam az, akk irta, h mar ketszer is kerult ilyen helyzetbe, szal mondom en is elitelem.

De ne kezdjuk mar el ezt a szokasos emberek vagyunk nem allatok dumat, mert annyira szanalmas....

Te szerelmes is ugy leszel mivel ember vagy, h kinezed magadnak vagy h?

Meg szexnel is eldontod, h kit kivansz meg?gep vagy talan?

2011. dec. 19. 10:12
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kívánással van a baj, hanem hogy meg is teszi valaki.

Szerelmes sem egy pillanat alatt lesz az ember, az érzelmeket bizonyos fokig lehet irányítani. Én legalábbis tudom, de persze nem látok mások fejébe. Erről nem szeretnék vitát nyitni, ha szánalmasnak tartod, ha nem.

2011. dec. 19. 10:16
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ebből szakítás lesz.

Bár én anyámmal sem beszélnék többé a büdös életben sem.

Hogy tehetett ilyet? Erkölcsös mintaszülő??

Még jó, hogy a barátnőd nem örökölte vagy tanulta el ezt a mentalitást.

2011. dec. 19. 10:19
 14/41 anonim ***** válasza:
Szólt neked, és neked még volt képed megcsalni vele, te egy nagy szánalom vagy.sajnálom a barátnőd hogy rád pocsékolta a drága idejét, na meg hogy ilyen kedves anyával ajándékozta meg a sors, egyáltalán milyen anya az ilyen????És te milyen ember vagy??Leköpnélek mindkettőtöket. :@
2011. dec. 19. 10:24
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
a hűség fejben dől el, ha te nagyon szeretted volna a barátnőd nincs az az isten aki elcsavarja a fejed! Ez a te hibád ásd el magad! Ráadásul az anyjával??? Te noooooormááális vagy???? Nem lett volna egyszerűbb még előtte közölni vele, hogy figyi anyád ez meg ez...inkbb elhagylak...sokkal jobb, mint hogy megcsalod!!! Ne mentegetőzz ez csak is a te hibád!!!
2011. dec. 19. 10:28
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
és mond csak el az anyját egész nyugodtan, hogy ne próbálkozhasson be a következőnél is, és teperjen egész életébe mert z ilyen rongy nem érdemes mást!!!
2011. dec. 19. 10:29
 17/41 anonim ***** válasza:
54%

Az én csaladomban is tortént ilyesmi. Az anyam a novérem férjével lett joba. Azt nem tudom, hogy csak egyszer tortént -e meg. Joval kesobb hallottam az esetrol. A novéremnek a férje mondta el. A noverem nem merte megkérdezni az anyamat, viszont rola is elképzelheto ilyesmi. Az anyam a mai napig nem tudja, hogy a novérem tud rola. Igaz, hogy valas lett a vege.

Tehat igyekezzél gyorsan kiszallni ebbol a kapcsolatbol, és ha teheted ne mondd el a lanynak, hogy milyen gaztettet tettél ellene. Szornyu amikor az anyak ilyen dolgokra kepesek, undorito, szanalmas ahhh nem is tudom mar, hogy mit irjak!

2011. dec. 19. 10:49
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhez két ember kell. Csak azt a férfit lehet elcsábítani, aki hagyja. Ha ég a talaj, van ajtó, ki lehet menni rajta, nem kell nagy szemeket mereszteni a pucérkodó anyósra. Ezt elcseszted. A kapcsolatnak itt a vége. Ülj le a lánnyal, mondd el neki. Azt is, hogy megbántad és sajnálod. Aztán szép csendben vedd tudomásul, hogy dob téged. Sajnos magyarázatod ezer lehet, de mentséged nincs a megcsalásra. Az anyukáról is meg van a véleményem.
2011. dec. 19. 10:52
 19/41 anonim ***** válasza:
23%
Kerdezd meg a lanyt, hogy legkozelebb nincs-e kedve beszallni. Hatha anyu tanit neki egy-ket uj trukkot...
2011. dec. 19. 11:07
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
K*rvák voltak, vannak, lesznek. De a szexhez két ember kell. Ha a lányban egy icipici tartás is maradt, nem marad egy ilyen farokkal, mint te. Alapvetően nem megbocsátható a megcsalás. Magyarázz amit akarsz, ellenállni, meg ilyenek. A szex nem 2 mp, és nem agy nélkül csinálja az ember. Remélem megérte, de megérdemled a sorsod ezentúl! Önkritika! Ne a másikat szidd, ott voltál, megtetted. Innentől nincs "mentségedre szólva" SEMMI! L27
2011. dec. 19. 11:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!