Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engeszteljem ki? van esély h megbocsájt?
Egy hónapig voltunk együtt mikor szakított. Tudom, ez rövid idő,( de már előtte is "udvaroltunk" egymásnak ... ) de elég volt ennyi is, hogy rájöjjek, fontos számomra, sokat jelent nekem, tudjátok az a "pillangók vannak a gyomromban" érzés, ha nem vagyok vele, hiányzik, mikor vele vagyok, olyankor boldognak érzem magam. A körülöttem lévők is látták rajtam, hogy kivirultam, csillogott a szemem, boldog vagyok.
Ám elkövetem egy olyan hibát, hogy mikor nem volt a közelben (elutazott) elmentem a barátaimmal bulizni, és sikerült kicsit többet inni a kelleténél, ami nem lenne nagy probléma, de elcsattant 1-2 csók egy másik sráccal ... :( amit nagyon megbántam ... Persze alkalmam se volt elmondani a barátomnak, hogy mi történt, mert voltak olyan kedves emberek, akik megtették helyettem ... És mikor megtudta, szakított (üzenetben) mert látni sem akar, kértem, hogy beszéljük meg, de nem akar velem beszélni ...
Megértem valamilyen szinten, mert én is utálom magam, ha ő ilyet tenne , én is hasonlóan viselkednék talán, nem tudom. De szerintem annyi esélyt adhatna, hogy legalább személyesen beszéljük meg a dolgokat ...
Nem akartam egy ilyen hülye megbotlás/tévedés miatt elveszíteni, ami ráadásul nem is jelentett semmit számomra.
Még csak egy hete szakítottunk, de már nagyon hiányzik, bármit megtennék azért, hogy megbocsásson.
Kérlek segítsetek, mit tehetnék? Nincs semmi ötletem ... :( :( :(
18/L
köszönöm :)
nem adom fel
de mit tegyek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!