Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e esély arra hogy megbocsájt?
Előzményként annyit hogy: egy lányról van szó a suliból. 2 évfolyammal alattam jár, s nagyon tetszik nekem.
Az a helyzet hogy nagyon megbántottam: Bolondballagáson, szokáshoz híven hülyültünk, én vámpírnak öltöztem. Hülyülés közben véletlenül pont ennek a lánynak a ruhájára ment egy kisebb adag művér, s egy nagyobb folt a bal karjára, Az ofőm elmondása szerint annyira megviselte a dolog, s annyira megíjedt a látványtól, hogy utána (majdnem)sírva is fakadt.
Utána természetesen elé álltam és bocsánatot kértem tőle, s mondtam neki hogy mennyire sajnálom.
Én a fejembe vettem hogy addig el nem hagyom a sulit míg ezt a dolgot végleg le nem rendeztem. az ofő azt mondta hogy hagyjam lenyugodni legalább 1 hónapig, de lassan már 3 hét eltelt, s már tudni akarom hogy még haragszik-e rám, s hogy mennyire jó ötlet ha elé állok egy csokor virággal, s úgy kérek mégegyszer bocsánatot tőle? Tti mit tanácsoltok? Most komolyan?
Nem 12 éves kislánnynál kellene próbálkozni, aki még a művértől is sírva fakad.
Az viszont attól függetlenül igaz, hogy bocsánatot kell kérned, hogy tetszik vagy sem. Három hét biztosan bőven elég volt neki, és már nem sír.
+ bónusz jótanács: Ne az ofőd tanácsaira hallgass.
Jaj, első, de hülye vagy, ha bolondballagsról van szó, akkor a csávó nyilván 18, és a kiscsaj meg 16 -.-
Am tényleg eléggé tré a csaj, h ennyitől majdnem bőg XDXD
De becsülendő a hozzáállásod, kedves kérdező, lennék a kiscsaj helyében, azt hiszem :)
igen, menj vissza virággal, tuti leveszed a lábáról, imádni fog! :)
Bocs, a témától eltérek egy kicsit:
Nekünk általánosban volt bolond ballagás, nyolcadikban év végén.
Be kellett öltözni hülye jelmezekbe. Gondolom nálatok is ezt jelenti a bolond ballagás.
Ha meg 16 évesen fakadt sírva, még kevésbé tanácsolom, hogy akarj tőle valamit, azt meg legkevésbé tudjuk mi megmondani, hogy van-e még esélyed nála. Ridegül beszélt veled? Vagy kedvesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!