Az autónk kötelezően jár a rokonságnak is? Vagy hogy lehetne megoldani a problémát?
Céges autónk van céges benzinnel. Anyósomék meg kezdenek rászokni. Vagy fuvaroztatják magukat, ami miatt reggel korábban kell kelnünk, vagy elkésünk és mindig alkalmazkodni kell a rohanás közepette. Vagy hétvégente az egész család (5-en) bepréseli magát a mi autónkba, úgy megyünk együtt bárhova, és elvárják, h én nyomorogjak hátul, mivel ők idősebbek, stb. Vagy elkérik az autót a sarki közértbe is (elvileg nem is vezethetnék), miközben NEKIK IS VAN AUTÓJUK! Csak hát így megspórolnak 3 dl benzint. És persze ehhez is a rengeteg egyeztetés, megbeszélés, alkalmazkodás. Már legtöbbször ott tartottam, h kifizetem nekik 2 l benzin árát, csak hagyjanak békén!
Vagy mit kéne tennem ebben a helyzetben?
Kedves lepontozok,
Gondolkozzatok mar el a kerdesen??? Ha egy ferfinek van egy ceges autoja,aminek a koltsegeinek nagy reszet a cege fizeti, hogy volna mar tobb joga a felesegenek a kocsihoz, mint a ferfi csaladjanak????? Az egy munkaeszkoz.Egyik felnek sincs semmi koze hozza!
18:06-nak:
Ez a fórum tele van anyósutáló feleségekkel, mégis mit vártál?
Egyébként tökéletesen egyetértek veled.
Namost: az autó a páromé, DE: a "használati utasításban" egyértelműen le van írva, h az autót a "tulajdonoson" kívül kizárólag annak házastársa vezetheti. És az én vagyo9k, nem az anyja!
Amúgy meg szerintem ha a sajátja is lenne a kocsi, akkor is több közöm lenne hozzá, mint a mamának, mert mi ketten vagyunk egy család, és nem ők 28-an.
18:04-est nem értem: ha a férjemé az autó, semmi közöm hozzá, ha az enyém, szívesen vigyem őt is?? Szép gondolat..
Amúgy nem szoktunk ilyen enyém-tiéd dolgokon vitatkozni, közös minden. A párom meg nem önző. Túlságosan nem az..
Nem pontoztam le senkit. Nehéz volt, de megálltam :S
És köszönöm a válaszát azoknak, akik segíteni próbáltak!
A lepontozók azok az agyficamos családtagok, akik úgy gondolják, hogy az autó az autó, családon belül joguk van beletenni a sejhajukat, tökmindegy, hogy ezt ki fizeti, csak nekik ne kelljen!
Második válaszoló vagyok, engem is lepontoztak, bár baromira nem érdekel, mert nem tudom mire jó ez a pontozás, de ebből frankón le lehet mérni, hogy az igazság nem szégyen, csak kellemetlen!!!! Ugye?
Hát erre szokták mondani, hogy jó az anyós, csak sok kilométer válasszon el tőle...
Viccet félre téve. Mondjátok meg nekik, hogy magánhasználat esetén nincs költségtérítés, így nem tudjátok a jövőben cipelni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!