Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves lány vagyok és én...

16 éves lány vagyok és én vagyok az egyetlen az osziból el akit az anyja nem engedel bulizni és nem enged fiuzni sem. Teljesen úgy kezzel mint egy ötévest. Hogyan tudnám elérni azt hogy anyám megértsen engem és legyen engedékenyebb?

Figyelt kérdés
várom a válaszokat
2011. dec. 17. 23:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
47%

Uh, mennyi kolostorban nevelkedett, erkölcsös és tisztán látó ember...16 évesen üljön otthon, amikor a hormonjai tombolnak, jó hogy már nem csadorra köteleznétek.

Kérdező:

szerintem is bizonyítsad be édesanyádnak, hogy nincsen félnivalója, nem keveredsz rossz társaságba.

Házibuli című francia filmet láttátok, kedves indulatos válaszolók?

2011. dec. 18. 18:21
 12/25 anonim ***** válasza:
70%
16 évesen teljesen megszokott és elfogadott dolog a bulizás. Ez az a kor (és persze az ezután következp), amikor élni kell :)
2011. dec. 18. 19:18
 13/25 anonim ***** válasza:
25%

"16 évesen teljesen megszokott és elfogadott dolog a bulizás. Ez az a kor (és persze az ezután következp), amikor élni kell :)"

Sajnálom, hogy ennyire lelki szegény vagy, hogy te csak akkor élsz, mikor bulizol.

Nem kell túlozni, meg vicceskedni a csadorral: nem azt mondtuk, hogy semmit sem csinálhat. Nyilván ésszerű keretek között teheti amit szeretne, ez a hormonzavaros gyermek.

De ha nektek ez ennyire egyszerű téma, "persze lányom menj, semmi kifogásom nincs" akkor lelketek rajta. Viszont akkor az esetleges következményeit is vállaljátok.

2011. dec. 18. 19:39
 14/25 anonim ***** válasza:
90%

Hát lehet nem volt anyudnk szimpatikus a fiúd.

Mutass be neki pár osztálytársadat, akikkel biztosan elengedne. Csak ne matt részegen menjél aztán haza.:)

Amúgy nem értem azokat a válaszolókat, akik ebből vérdrámát csinálnak.

"Sajnálom, hogy ennyire lelki szegény vagy, hogy te csak akkor élsz, mikor bulizol."

Pf.

2011. dec. 18. 19:50
 15/25 anonim ***** válasza:
35%

Én sem buliztam 16 évesen, a fiúmmal 1 héten egy délutánra találkoztam. Viszont tudtam beszélni, az osztályt osztálynak hívtam, nem oszinak.

Most 19 éves vagyok, egyetemista. Egyáltalán nem érzem, hogy lemaradtam volna valamiről. 19 éves nagykorúként (direkt nem felnőttet írtam, mert annak még nem érzem magam) bőven időben vagyok élni és bulizni is.

Nemcsak akkor élek, ha bulizok. Sőt! Egy kiállításon, könyvbemutatón sokkal inkább élőbbnek érzem magam. :)

Ja a fiúzás... 10 hónapja vagyok együtt a mostani párommal.

Akkoriban, 16 évesen pont elég is volt az a heti 1 délután...

2011. dec. 18. 21:20
 16/25 anonim ***** válasza:
70%

Az egyik válaszoló szó szerint vette, amit írtam ("élni=bulizni"). Nagyon tudom sajnálni az ilyen korlátolt embert...

Amúgy meg ez egyéniségfüggő. Én már végeztem az egyetemmel de mindig is jobban élveztem egy jó bulit, koncertet, mint egy konferenciát, vagy kiállítást.

Különbözőek vagyunk, és 16 éves korban is jogunk van különbözőnek lenni.

2011. dec. 18. 21:44
 17/25 anonim ***** válasza:
63%
ma 21:20: Igen, köszönjük szépen a napi modoros gyökér hozzászólást, egy nem felnőttől. Külön kiemelve persze a kiállítást + könyvbemutatót, hogy még inkább (ál)értelmiséginek tűnhess. Képzeld el, én már 15 éves korom óta heti rendszerességgel bulizom, és még csajozom is, mégsem lett belőlem egy tróger (3. diplomámat kezdem az ország legjobb egyetemén). A heti 1 találkozás pedig téged minősít, mert annyira leszartad a párodat, hogy még időt sem voltál képes szánni rá. Egyáltalán minek voltatok együtt? Annyira irritáló a fajtád, hogy hihetetlen...
2011. dec. 18. 23:27
 18/25 anonim ***** válasza:
46%

ÚÚ megjött a napi okos hozzászólás is. :D Kit érdekel, hogy hány diplomád van? :)

Bulizz 15 éves korod óta, égj ki. Engem nem érdekel.

Igen, sokkal többre becsülök egy kiállítást, mint egy igyunk hányásig aztán fetrengjünk benne bulit. Ismerem a fajtádat lányból is. Undorító kis féreg az összes. :)

Na sziaa! Nem vitatkozom.

2011. dec. 19. 00:03
 19/25 anonim ***** válasza:
65%
00:03: Ha nem írtam volna oda, akkor azzal jöttél volna, hogy biztos egy tanulatlan gyökér vagyok (tehát preventív jellege volt a dolognak). Látom, hogy a mondandóm lényege nem ment át, amin mondjuk nem is csodálkozom. És képzeld, én is járok kiállításokra, színházba, vitaestekre, de attól még képes vagyok elfogadni azt, hogy másoknak meg ez nem tetszik. Tanulj még egy kicsit, mert most nagyon korlátolt vagy! ;)
2011. dec. 19. 00:24
 20/25 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként satnya szellemi színvonaladat azzal is bizonyítod, hogy csak szélsőségekben tudsz gondolkodni: "...igyunk hányásig aztán fetrengjünk benne bulit...". Mégis ki írt ilyet? Számodra ez ugrik be egy buliból? Nem a tánc, zene, társaság, szórakozás? Mert ha igen, akkor én elgondolkodnék a helyedben az életem értelmén. Szánalmas vagy!
2011. dec. 19. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!