Mit vegyek/csináljak a 11 éves húgomnak?
A gyerekes dolgok már nem érdeklik, viszont a pl sminkcuccok még nem érdeklik.. :)
Minek örülne egy ilyen idős lány? Múltkor nézegetett szép tollakat, de azért mellé még kéne pár apróság :) Ha lehet, olcsó ajándékok legyenek, max 1000 ft-om van.
Nem hord még ékszereket. Tehát tényleg abba a korba van, hogy a gyerekes dolgok már nem, az ékszerek, sminkek még nem.. Parfümje pedig sok van, tehát az is kilőve.
Fülmelegítőt sose hordana.
"A gyerekes dolgok már nem érdeklik, viszont a pl sminkcuccok még nem érdeklik.."
Nem törvényszerű, hogy el kell kezdenie a sminkek iránt érdeklődni. Én már elmúltam 11, de teljesen hidegen hagynak az sminkes biszbaszok meg büdös parfümök, SŐT még a rúzsokra is nagy ívben tojok. Ehelyett inkább a "kütyük" felé nézelődöm, értem ezalatt a telefonokat, a LapTopokat, számítógépeket, PSP -ket, a programozást, a CSS -t, a képszerkesztést, satöbbi. Tehát ha elromlik a telefonod, én megjavítom, vagy ha új mobilt akarsz venni, adok tanácsot. Na mind1, nem ez a lényeg.
Szerintem nézd meg, milyen könyvei vannak. Ha például fantasy-sárkányos (tudod mire gondolok, na) kötetei vannak, akkor értelemszerűen olyan könyvet vegyél, ami ilyen stílusú, és még nem olvasta. Vagy mi a hobbija? Például ha a rajzolás-festés, akkor vegyél neki valami rajzcuccot.
mindenféle alapanyagot vegyél neki saját készítésű dolgozhoz.
pl. gyöngyfűző szett,
kollázs-füzet kollázskellékekkel
saját magunk által díszíthető naptár hozzá papírok..
különleges füzetek, tollak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!