Ha boldogtalannak érezném magam a párom mellett (mindegy milyen okból) akkor nem félrelépnék, hanem szakítanék.
2009. máj. 18. 12:49
2/12 anonim válasza:
Szakitanek/elvalnek minden tovabbi nelkul, es _utana_ keresnek uj kapcsolatot.
2009. máj. 18. 12:49
3/12 anonim válasza:
Nem, megbeszelnem inkabb a parommal a problemakat! Ha nem javul ez utan sem a helyzet inkabb valason gondolkodnek,mintsem megcsalason! Ez eleg gaz...
2009. máj. 18. 12:50
4/12 anonim válasza:
Úgy, ahogy az előttem írók!
2009. máj. 18. 12:50
5/12 anonim válasza:
Hát, a kérdés bonyolult, először is nem derül ki miért nincs otthon... Pl ha betegre dolgozza magát hogy meglegyen mindenetek, akkor szégyen-gyalázat ilyenre gondolni. Ha viszont arról van szó hogy nem törődik veled, akkor már más a helyzet, de ekkor is tisztább és őszintébb helyzet először elbúcsúzni, és csak utána kezdeni új kapcsolatot.
2009. máj. 18. 12:53
6/12 anonim válasza:
Nem lépnék félre,mert az a másikkal szemben nem tisztességes.
Első lépésként leülnék vele megbeszélni a problémákat, ha menthető a házasság menteném, ha pedig nem, akkor válnék, és nyílt lappal kezdenék egy új életet.
Ha két ember "együtt" él, de nincsenek együtt, nincs meg a boldogság, akkor feleslegesen minek tönkre tenni egymás életét???
2009. máj. 18. 12:53
7/12 A kérdező kommentje:
Örülök hogy ennyi tisztességes ember van.
Pedig sokan követik ezt a modszert.
Nekem nem àll szàndékomban,de az unokahugom ezt tervezgeti,és hàt nem tudom hogy àlljak a pàrtjàra,vagy sem.
Részben igaza is van,meg nem is.
A pàrja ha dolgozik ha nem,szinte sosincs otthon.
2009. máj. 18. 12:57
8/12 anonim válasza:
Én sem lépnék félre. Azért, mert azzal a társadat, akit egykor biztosan szerettél, teljesen megaláznád. Ezt meg még egy idegennel sem tenném meg, hát még olyannal akit szerettem/szeretek. Ha nem megy a házasság, el kell válni, méghozzá békésen. Hatványozottan igaz ez akkor, ha gyermek is van már.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!